2777
2789

معلم دختر من از بس گفته بود خدا تو اسمونه دختر منم مثل حضرت ابراهیم یه بار به خورشید می گفت خدا 

یه بار به ماه می گفت خدا  تا اینکه به این نتیجه رسید که خدا ابره چون بارون می فرسته 😐😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا انتظار همچين سوالي رو نداشتم هميشه در مورد خدا ميپرسه ولي اين ديگه خيلي سخت بود

اگه زیر 5 ساله

به نظر میشه این سوالهارو یه جواب ساده داد بعد برد به مسیری که خودت دوست داری

چند سالشه؟

همین که گفتن بگو هیچکس خدا رو ندیده که بدونه دختر یا پسره ولی همه ی دنیا آسمون خورشید ابر بارون درختا همه رو آفریده برای ما ادما تا خوب باشیم تا دوستش داشته باشیم هر چی میگه گوش کنیم

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

دختر من امشب میگه ترانه و سپهر که عروسی نکرده بودن . ترانه لباس عروس نپوشیده بود پس چرا بارداره؟ 😧

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره