2777
2789

از حرص دارم منفجر ميشم،داداشم حدود يه سال پيش يه درخواستي از شوهرم كرد من بش گفتم قبول نكن هم اون ضرر ميكنه هم تو بش گفتم امكان داره اينطور بشه اونطور بشه فلانطور بشه همشون مو به مو اتفاق افتاد بدونه كم و كاست ميترسم آخرين پيشبينيم هم درست از آب دربياد كه جاي جبران نداره تا حالا فقط ضرر مالي كرديم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم فال بگیر

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

وا مگه من فالگيرم من روي عقلم بنا به شرايط پيشبيني ميكنم مثلا شوهرم بدونه اينكه به من بگه ملك يكي از فاميلاي منو اجاره كرد واسه كارش بش گفتم باش به مشكل ميخوري چون خيلي آدمه حساسو حساب كتابيه دقيقا همين شد