2777
2789
عنوان

کیک فنجونی پختم بفرمائید🎂☕️+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوش جان دو تا ام بده این ور باسه من🤣🤣

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
من علاقه ای به کیک خونگی ندارم برا همین یاد نگرفتم شوهرمم هیچ موقع ازم نخواسته 

منم واس همین یادنگرفتم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
نه جدی مزشو دوس ندارم کیکای بیرون خیلی خوشمزه ترن وگرنه دسر و ژله و اینا درست میکنم از بچگی خوشم نمی ...

شوخی کردم،اتفاقا کیکای بیرون ی بوی روغن بدی میدن

هر بار این درو محکم ببند برو

ابتدا در یک ظرف گرد تخم مرغ ها را شکسته و با هم زن دستی یا اگر نبود با چنگال به خوبی هم می زنیم. (چون زرده و سفیده با هم هستند انتظار نداشته باشید بعد از هم زدن تخم مرغ سفید شود

شکر و‌تخم مرغ رو قاطی میکنیم هم میزنیم

در یک ظرف جدا بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و به آرد که از قبل آن را از صافی یا الک رد کرده ایم و کاملا سبک شده است اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم و مخلوط وانیل و بیکینگ پودر و آرد را قاشق قاشق به ظرف تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم که آرد به بیرون نپاشد.

روغن مایع رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم

بعدش پودر قهوه رو اضافه کردیم خانوما کاملا سلیقه ای هستش میتونید وانیلی بذارید بمونه یا کاکائو اضافه کنید خوب هم میزنیم 

بعدش شیر رو اضافه میکنیم بازم سلیقه ای هستش من آب ریختم اصلا 

فنجون هام رو چرب کردم با روغن دوتا قاشق فرار خوری توی هر فنجون مایه ریختم 

قابلمه رو از قبل باید آب بریزید نصف قد فنجون ها آبش جوش بیاد بعد جوش اومدن شعله رو متعادل کنید فنجون هارو توی قابلمه میچینید حالا دم کنی بکشید روی درش که آب چکه نکنه توی کیک ها 

یک ربع میذارید بپزه بعد یه ربع شعله رو خاموش کنید اما درو باز نکنید بذارید ده دقیقه بمونه توی همون خالت بعد ده دقیقه در میارید به فنجون ها ضربه میزنید آروم از کناره ها کیک ها بیان بیرون 

نوش جان🍀🍃

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
چه قشنگ درومدن من یه باردرست کردم هم کج کوله بودن هم انگارخیس بودن قشنگم درنیومدکامل به منم یادمیدی؟

عزیزدلم کامل نوشتم چیکار کردم از تو فنجون که راحت در میاد اما کج شدنش فنجون رو کج نمیذاری؟

آرد روخوب الک میکنی الک کردن آرد خیلی مهمه یکنواخت میکنه مایه کیک رو 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
نوش جان دو تا ام بده این ور باسه من🤣🤣

عزیزدلم حتما درست کن خوبیش اینه هزینه ی زیادی هم نداره 

استارتر جون چیکار میکنی یکنواخت پف میکنه؟؟ مال من یه وری پف میکنع یا مثلا فقط وسطش..

عزیزم من الان بیش‌تر از ده ساله توی خونه کیک درست میکنم دقیق یادم نیست چند بار اما اونوقتا یادمه برای تولدم کیک پخته بودم مثلا کاملا کج شده بود الان کار خاصی نمیکنم فقط میزان مواد باید درست رعایت بشه این اولی دومی اینکه تخم مرغ رو خوب میزنم برای همه ی کیک ها تا روشن بشه سومی هم اینکه آرد رو هرچقدر بیش‌تر الک کنی بهتر  میشه 

عزیزم شما با 8تا قاشق ارد این چن تا کیک رو درست کردین؟بعد آرد برنج نباشه طوری نیس؟

با هشت تا قاشق آرد سر پر ده تا فنجون درست کردم فنجون های کوچیک قهوه 

نه قربونت فرقی نمیکنه