2777
2789
عنوان

چرا بعضی از خواستگارا اینقدر بیشعورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 114 پست

سلام 

گلی ببخشید شما هم بد صحبت کردی 

اگر روت نمیشه خودت سوال کنی قبل از اینکه بیو گرافیت را بدی باید زمانی که گفت برای امر خیر تماس گرفتم باید  بگی ببخشید چند لحظه صبر کنید گوشی بدم مامانم یا اگر مامانت خونه نبود بگو ببخشید مامانم منزل نیستن در این مورد هم ترجیح میدم با مادرم صحبت کنید دیگه اونا هم از خودت سوال نمی کنند حتی اگر متوجه نشدن حرفت را دوباره تکرار کن ولی امار خودت نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم به چیشون مینازن انتظار دارن همه چی در موردت بدونن ولی تو هیچی ندونی😐

عزیزم اینجور مواقع بگو اجازه بدید گوشیو بدم مامانم یا خواهر بزرگترم 

اصلا صحبت نکن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
چه رسمای عجیبی دارین البته رسم و رسوم هرشهری محترمه اما واقعا عجیب بود برام.

عزیزم ما شهر کوچیکیم طرفای ما یهو بیوگرافی اولیه رو تلفنی میدن ولی این دیگه خیلی سوال پرسید

خواهر من  تو باید میزاشتی بیان نباید میگفتی منم ببازجویت کنم اینجوری کلاس میزاشتی;)

خب چند تا سوال میکنن ببینن از نظر سنی بهم میخوریم یا نه،بعد میان؛ولی این دیگه خیلی سوال کرد

سلام  گلی ببخشید شما هم بد صحبت کردی  اگر روت نمیشه خودت سوال کنی قبل از اینکه بیو گرافی ...

آفرین، خدایی ما هم برای برادرم زنگ میزنیم، اگر خود دختر خانم جواب بده میگیم چقدر رو داشت، البته دیگه کلی سوال نمی پرسیم،

ترجیح میدیم با بزرگتر خصوصا با مادر دختر خانم صحبت کتیم

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من نمیدونم به چیشون مینازن انتظار دارن همه چی در موردت بدونن ولی تو هیچی ندونی😐

چراهمون اولش نگفتی ممکنه ازشغل اقاپسرتون بگین،یاتحصیلاتشون؟روم نشدکه نشدحرف،باید یادبگیری اینجور مواقع رودربایستی بزاریدکنار

من یه بارخانمی زنگ زد ومشخصات ازم خواست،گفتم چندلحظه صبرکنیدخواهشا تامادرم بیان پای تلفن،وهم ایشون ازمادرم مشخصات پرسید وهم مادرم ازایشون،وبعدم اومدن خواستگاری،

دفعه دیگه گوشی روبدیدبه مادریابگین ساعت فلان تشریف میارن تماس بگیرین لطفا

فدای سرت

کهنیوندن

یکی دیگه

اینم حرص خوردن داره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم ما شهر کوچیکیم طرفای ما یهو بیوگرافی اولیه رو تلفنی میدن ولی این دیگه خیلی سوال پرسید

اول میگفتی شما خصوصیات پسرتون رو بگید ببینیم به هم میخوریم یا نه بعد منم میگم.

از این به بعد اینو بگو

سلام  گلی ببخشید شما هم بد صحبت کردی  اگر روت نمیشه خودت سوال کنی قبل از اینکه بیو گرافی ...

عزیزم گفتم با عمه ام صحبت کنید هر وقت اومد هماهنگ کنید ول دوباره سوال پرسید