من دوماه وخورده ای هست جدا شدم وشوهرم خیلی اصراربه رجوع داره اینم بگم خوب خونه وماشین ایناروبهم داده محتی قرارشد خرج بچه ها باخودم باشه که یک ماه اول هیچی ندادولی بعدش پول ریخت حساب ازاین بگذریم امروز باپسرکوچیکم تماس تصویری گرفت که من داشتم بادست لباس میشستم که ازپسرم گفته بوده ماشین لباسشویی خرابه اونم پیام داد دیگه لازم نیست اونوبدی تعمییریه مارک خوب بگو تا فردا صبح بخرم واستون بفرستم من جوابش ندادم اگه خودم بخوام بخرم نمیتونم وباید قسطی بردارم حالا نمیدونم چی جواب بدم اینم بگم ازخونه یه استکان هم نبرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما بخایم نظر بدیم واقعا سخته چون ما نمیشناسیمش نمیدونیم واقعا پشیمون شده یانه , نمیدونیم محبتای الانش واقعیه یانه, غقط خودت میتونی بفهمی ک میشه دوباره شروع کرد یانه
مشاورم رفتم ازهمه نظرخوبه حتی هیزم نیست فقط خیانتکاره مهربونی اخلاق دست ودلبازیش حرف نداره توموقعی که بهش نگم چکارمیکنی وچکارنمیکنی هرکه هم ببینتش میگه چ ادم خوب وباشخصیت وافتاده ای هست اما خیانتکاروزبون بازه
نه اونوکه لج کردوعقد کرد وحالا داره جدامیشه ونه اینم گفتن باهاش دوسته نمیدونم نه اونم که عقدش بود رابطه نداشته اخه چون کارشون دادگاه کشیده پیگیرشدم مطمینم که هنوز باکرس