2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداریم ۱ درصده یعنی اگه الان بی بی بزنم جواب درست میده؟

حالا تو بزن از شک دربیای

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
چون خودمم باید شنبه میشدم نشدم ولی چهارشنبه بی بی چک زدم منفی بود الان نمیدونم بزنم یا نزنم ولی دلم ...

برو ازمایش بده برای بعضیا بی بی چک میزنن ولی منفی درمیاد

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
زورم میاد پول بی بی چک بدم😂

😂😂😂😂😂از پدبهداشتی که ارزونتره

برام دعا میکنی نی نی اومده باشه؟؟؟

انشاالله نی نی اومده تو دلت سالم و سلامت بغل بگیریش😘😘

علائم بارداری داری؟من هیچ علائمی ندارم

والا آجی من دفعه دومم هست و اینکه علائم بارداری خاصی دفعه اول نداشتم مثلا کمرم درد میکنه گاهی زیر شکمم گرفته و گاها حالت تهوع دارم همین من دفعه قبلی انگار داشتم پریود میشدم دردم شدید بود خیلی هم شدید بود ولی خوب باردار بودم این دفعه رو نمیدونم 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏