2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد رقص بلدنیسم البته مجردم خجالت میکشم برقصم توجمع

رقص بلدی نمیخواد.‌اعتماد ب تفس میخواد.‌خجالت بذاری کنار حله.‌یه کم هم ببین. نگا کن. چ تو مهمونیا و جشنا چ تو اینستا و... 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
رقص بلدی نمیخواد.‌اعتماد ب تفس میخواد.‌خجالت بذاری کنار حله.‌یه کم هم ببین. نگا کن. چ تو مهمونیا و ج ...

من تو همه ی زمینه ها اعتمادبنفس دارم ولی فقط تو رقص کم دارم اصن نمیتونم برقصم همش فکرمیکنم مسخره ام میکنن 

من تو همه ی زمینه ها اعتمادبنفس دارم ولی فقط تو رقص کم دارم اصن نمیتونم برقصم همش فکرمیکنم مسخره ام ...

خب دقیقا چون تو بقیه چیزا اعتماد بنفس داری، اینحا کم‌میاری. منم فهمیدم اولش. دختر مجردی و احتمالا زیاد تو خونه واسه دل خودت نمیرقصی.

احتنالا اهل درس و کار و..... هم‌نیستی؟ 

انقد واسه دل خودت جلو اینه برقص و عشوه بریز تا خودت خوشت بیاد. بعد اعتماد بنفست تو این زمینه هم بالا میره.‌بابا تو ایران رقص اصلا تخصصی و حرفه ای تیس. اونم تو مجالس. تو اینستاشم همینطور.‌کلننن عشوه س. باید خجالت نکشی تا روحا اروم باشی و طنازی کنی. رقص تو خون همه هس😂جلوی خودت نگیر فقط. فک نکن مسخره میشی. از فاز اتوکشیده بودن دربیا

من تو همه ی زمینه ها اعتمادبنفس دارم ولی فقط تو رقص کم دارم اصن نمیتونم برقصم همش فکرمیکنم مسخره ام ...

تو فک‌میکنی رقص اصولی داره و چون تو کم‌میرقصی اصولش بلد نیستی و اجرا نمیکنی و نسخره میشی. نه عزیز دلم رقص ایرانی ذاتش بدون اصوله😂 کلاس رقص یا فرم رقص های مختلف یاد میدن و یا فقط با ادای اصولی بودن فاز اعتماد ب نفس میدن. 

البته استارتر چون عروس خانومه بهتره بره کلاس رقص. چون رقص دونفره واقعا اصول داره. اخه ایرانی نیس😂

خب دقیقا چون تو بقیه چیزا اعتماد بنفس داری، اینحا کم‌میاری. منم فهمیدم اولش. دختر مجردی و احتمالا زی ...

بله مجردم اتفاقا اهل کار و خوشگذرونی کمم تو خونم گاهی تو خونه میرقصم اگه تنهاباشم ها 

بله مجردم اتفاقا اهل کار و خوشگذرونی کمم تو خونم گاهی تو خونه میرقصم اگه تنهاباشم ها 

منم خیلی اینحوری بودم واسه همین از لحنت، روحیه و سرایطتت فهمیدم و جواب دادم بهت.

من خودم یه روز دیدم رقص واقعا شادی میاره. باور کن. واسه همین تو اتاق خودم هندزفری گذاشتم و رقصیدم. بعد با خواهرم هی رقصیدیم. تفریح دم دستیه😂‌. بیشتر از گاهیش کن. وسط این زندکی مردونه ما یادمون میاره ک زنییم😂 عشوه و قر و غمزه بلدیم و دوس داریم. هویت جنسیمون حفظ میکنه.