2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندلی ماشین دخمل منم فقط خاک خورد! سه سال و نیمشه فقط اوایل یه بار در حد نیم ساعت نشست

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ممنونم  بله بايدهمين كاروكنم

اره بخوابون بذار بذار اون تو بیدار بشه بمرور عادت میکنه ک بمونه اقرفرزن از الان سختی شو تحمل کن بذار عادت کنه تا اخر میشینه اگه از الان عادت کنه.

بعد تا ۷ ۸ ماهگی حواست باشه زاویه اش حالت خواب باشه نه نشسته

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
چطوري عادت ب كريركرذ؟و ماشين اررم بود

از اول نوزادی گذاشتم عادت کرده بود دیگه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
اره بخوابون بذار بذار اون تو بیدار بشه بمرور عادت میکنه ک بمونه اقرفرزن از الان سختی شو تحمل کن بذار ...

اخه رفتيم مسافرت تا ميخوابيد ميذاشتم بيدارميشد 😑

♥️♥️♥️
اخه رفتيم مسافرت تا ميخوابيد ميذاشتم بيدارميشد 😑

عادت میکنه همون موقع هی پیش پیش کن تو صندلی سریع بلندش نکن یا به مشقت دوباره اونجا بهش شیر بده بذارعادت کنه ببین عادت دادن چیزهایی ک بچه توش مقاومت میکنه اولش سخته اما زمانی ک عادت کنه یه عمر راحتی

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

زیر پنج شیش ماهو باید بزاری تو کریری که به کمزبند ماشین وصل میشه و باید رو به عقب نصبش کنی که گردنش اسیب نبینه.بعد از پنج شیش ماه بزاری رو صندلی ماشین که وقتی میشینع به کمرش فشار نیاد.هرجقدرم گریه کرد کوتاه نیا نهایتش یه هفته گریه میکنه.یه جیزایی از کریرش اویزون که که سرگرم بشخ خودتم حتما عقب بشین پیشش.و اینکه کریرشو ببر تو خونه هرازگاهی بزار روش و باهاش بازی کنه یا شیرشو رو اون بده که عادت کنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن