خواهرم حدود ده روز پادرد شدید داره ک پاهاش گزگز و مورمور مور میکنن حالا دو سه روز کمر درد هم اضافه شده رفته دکتر گفته باید نوار عصب پا و کمر بده..تو رو خدا اونایی که ام اس داشتن علایمشون چی بود خیلیییییییی میترسیم تا فردا ک بره نوارشو بگیره
سلام احتمالا سیاتیکه ....حالتاش شبیه منه ...سیاتیکه
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
آره ...حتی آخر اپام خالی می کرد ...انگار زیر پام برق وصل بود .....تمام پام گزگز می کرد ....
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
خواهرم ده روز پاهاش شدیداً درد میکنه ک زده به کمرشم اصلا دیگ راه رفتن هم داره واسش سخت میشه انگار برق به پاهاش وصل...رفت دکتر گفت باید نوار عصب پا و کمر رو بده..گزگز شدید مورمور شدید داره پاهاش...از علایم ام اس هیت؟؟