بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سیسمونی چینا,مامانا ,یه سری لباسای بچگونه خووووشگل تابستونه داریم که بخاطر نزدیک شدن به سرما حرااااج شدن زیر قیمت فاکتور برای دیدن نمونه ها تل گرام یا ایتا پیام بدین mohamadei97 پیج اینستا:koodakshik98 برای دیدن ننونه های تک سایز شده حراجی سایز و جنسیت رو پیام بدین
یه تجربه بگم در مورد دخترم خیلی طول کشید تا خوب بشه تا ی مدتی هیچ کاریش نمی شد کرد ک خوب بشه .هر تلاشی بی فایده بود .تا اونقدر سرچ کردیم تا یه پزشک ک خودش در مورد بچش ب این مشکل خورده بود تجربشو نوشته بود .
بله منم اينكارارو ميكنم نيني شما كي خوب شد؟ يني ي روز ازخواب بلندشديد ديدين كوليك ندارهء؟& ...
الان تقریبا 2هفته میشه که به جز موقع خواب که یه کوچولو گریه میکنه گریه نداره به مرور کم شد در طول روز بذار تو خونه صدا باشه تلویزیون حرف زدن وبقیه صداها در حد طبیعی ویه ساعت خاصی تو شب همه صداها روقطع کنیی وخاموش بزنیی دختر من 11شب میخوابه چون خواب پسرم سر همین ساعت تنظیمه وتو خونمون 11ساعت خاموشیه در طول روز اصلا نورو کم نکن بذار فرق شب وروز رو بفهمه