2777
2789
عنوان

كوليك نوزاد دوماهه

124 بازدید | 20 پست

پس اين كوليك لعنتي كي ميخواد دست از سر نوزادا برداره،؟ 

بايدتاكي تحمل كنه دخترم؟ 

هيچ داروييم تاثير نداره روش 

خانوما بنظرتون نوزاديشون كي شيرين ميشه ؟ 

♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من الان 3ماهشه اینقد آروم وخانوم شده خیلی خوش اخلاق وخوش خنده صبور باش اینم تموم میشه

واس شمام خعلي اذيت ميكرد؟ كي خوب شد

بغلش ميكردين ؟ چطور ارومش ميكرذين 

به من ميگن بغلش نكن 

صداهاي خونه روكم نكن 

ولي بي تابه 

♥️♥️♥️
واس شمام خعلي اذيت ميكرد؟ كي خوب شد بغلش ميكردين ؟ چطور ارومش ميكرذين  به من ميگن بغلش نكن&nb ...

بله به شدت گریه میکرد دایمتیکون میدادم وپدیلاکت موقع های گریه شدید صدای سشوار دانلود کردم براش میذاشتم آروم میشد می‌خوابید نگران نباش خوب میشه

سیسمونی چینا,مامانا ,یه سری لباسای بچگونه خووووشگل تابستونه داریم که بخاطر نزدیک شدن به سرما حرااااج شدن زیر قیمت فاکتور برای دیدن نمونه ها تل گرام یا ایتا پیام بدین mohamadei97 پیج اینستا:koodakshik98 برای دیدن ننونه های تک سایز شده حراجی سایز و جنسیت رو پیام بدین

یه تجربه بگم در مورد دخترم خیلی طول کشید تا خوب بشه تا ی مدتی هیچ کاریش نمی شد کرد ک خوب بشه .هر تلاشی بی فایده بود .تا اونقدر سرچ کردیم تا یه پزشک ک خودش در مورد بچش ب این  مشکل خورده بود تجربشو نوشته بود .

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
بله به شدت گریه میکرد دایمتیکون میدادم وپدیلاکت موقع های گریه شدید صدای سشوار دانلود کردم براش میذاش ...

بله منم اينكارارو ميكنم نيني شما كي خوب شد؟ 

يني ي روز ازخواب بلندشديد ديدين كوليك ندارهء؟ 

ممكنه بگين ساعت خوابشو چطوري بايدتنظيم كرد؟ بعد اينكه بغلي ميشن راسته؟

♥️♥️♥️
بله منم اينكارارو ميكنم نيني شما كي خوب شد؟  يني ي روز ازخواب بلندشديد ديدين كوليك ندارهء؟& ...

الان تقریبا 2هفته میشه که به جز موقع خواب که یه کوچولو گریه میکنه گریه نداره به مرور کم شد در طول روز بذار تو خونه صدا باشه تلویزیون حرف زدن وبقیه صداها در حد طبیعی ویه ساعت خاصی تو شب همه صداها روقطع کنیی وخاموش بزنیی دختر من 11شب می‌خوابه چون خواب پسرم سر همین ساعت تنظیمه وتو خونمون 11ساعت خاموشیه در طول روز اصلا نورو کم نکن بذار فرق شب وروز رو بفهمه

نوشته بود که قسمت شکم و زیر ناف رو اروم با روغن زیتون چرب کنید اگه دردش رفع نشد با روغن کرچک . 

من خودم روغن کرچک برش استفاده میکردم . روغن زیتون کمتر تاثی داشت 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
نوشته بود که قسمت شکم و زیر ناف رو اروم با روغن زیتون چرب کنید اگه دردش رفع نشد با روغن کرچک . 

من با روغن زيتون اين كارو كردم ك تاثير نداشت 

اما روغن كرچك نه 

♥️♥️♥️
الان تقریبا 2هفته میشه که به جز موقع خواب که یه کوچولو گریه میکنه گریه نداره به مرور کم شد در طول رو ...

خب خداروشكر واقعا جاي اميدواري داره واس دخترمنم دعاكن زودتر از شرش خلاص شه 

♥️♥️♥️