2777
2789

ی کرم انتی سلولیت سینه ره هست من‌میزنم‌میرم ورزش میکنم هن توده جربیو واقعا کمک‌میکنه کاهش پیدا کنه هم ترکای بدن من و دوستاییم ک میزن میامدن باشگاهو کم کرده 

این کرم و میزنم بعد سلفون غذا رو‌میپیچم دورم‌میرم باشگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم ازیکی که ترکیه زندگی کرده وهمونجازایمان کرده گفته اونجازنها حامله میشن به شکمشون مدام وازلین میزنن وچرب نگه میدارن اصلا خط شکم وترک زایمان ندارن خودشم شکمش اصلا خط نداشت تازه بچه دارشده بود میگفت به پوست وموهاتونم بزنین مفیده ضدچروک وتقویت کننده است 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
ی کرم انتی سلولیت سینه ره هست من‌میزنم‌میرم ورزش میکنم هن توده جربیو واقعا کمک‌میکنه کاهش پیدا کنه ه ...

این کار غیر از اینکه باعث شه بدنت اب بیشتری از دست بده هیچ فایده ی دیگه ای نداره 

حتی لیرز کردن هم ب طور کامل از بین نمیبره 

این کار غیر از اینکه باعث شه بدنت اب بیشتری از دست بده هیچ فایده ی دیگه ای نداره  حتی لیرز کرد ...

عزیزم اب بافت اگر از بین بره پوست خراب میشه در حالیکه اصلا همیچین جیزی نیست اتفاقا بمراتب پوست بدنم شادابتر و بهتر شده 

كرم از داروخونه گرفتم زدم اسمشو يادم نيست ولي هيچ تاثيري نداشت

خواهرم ی روغن میزد خیلی تاثیرداش ولی الان اسمشو نمیدونم برایه دومی روغن زیتون اصل وآلوئه ورا زد اصلا ترک روبدنش نبود فقط یکی زیره شکمش

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
برای ترک شکم یا شقاق سینه که به خاطر شیردهی ایجاد میشه، کرم ماموگل معمولا خوب جواب میده، محصول شرکت ...

براي منم تاثير داره؟

٤سال از زايمانم ميگذره اميد داشتم كه با ابدو رفع شه و هنوز هستن