2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی ک تو رابطه طرفشون از خودشون عاشق تره!💔

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 33 پست
چرا واقعا کسی واسه تاپیکم کزارش نمیزنه چقد خسیسن چند روزه دارم التماس میکنم لطفا https://www.ninisit ...

نی نی یارهر روز حذف تاپیک میزنه....اونجا راحت لینک بزار 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

خواهرم و شوهرش خیلی زیاد همدیگه رو دوس دارن یعنی شوهرش پسر همسایمون بود و از بچگی خواهرمو دوس داشته و ما چن سال بعد که بزرگتر شدن فهمیدیم الام اینقد به خواهرم عشق میورزه همیشه توی جمعمون اونو بوس میکنه و قربون و صدقش میره 

خییلی خوبه اینجوری

خداااااایا زندگیمو سپردم به خودت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی عذاب وجدان هم داره ...من اکثرا تو حالت عذاب وجدانم 😂😂

ای کاش منم تو حالت عذاب وجدان میموندم ن تو این حالت لعنتی و مزخرفی ک گیر کردم برو عزیزم قدرشو بدون😊

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

من عاشقترم

اما شوهرم بیشتر دوستم داره 

من میگم دوست داشتن مقدس تره چون همیشه مواظبته و بهت اسیب نمیرسونه

متاسفانه من خیلی جاها اذیتش میکنم و این از سر عشق زیادی عاشق که بشی مجنون میشی

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
خب شما این  روند رو برعکس کن... مثل خودش شو

چطوری؟میشه کمکم کنی؟بگو چیکار کنم؟الان قهریم اونی ک داغونه و طاقت قهر نداره منمممممم دارم دیوونه میشم از بی تابی

طرف منم ب ظاهر عاشق تره اما ...😔😑

من متاسفانه پسری ک فقط حرف بزنه ب دردم نمیخوره گاهی میگم ک دوسالم رو هدر دادی و فک کردم واقعن قصدت ازدواج بود ولی هربار ب بهانه ای ازدواجمون جور نشد😔

خواهرم و شوهرش خیلی زیاد همدیگه رو دوس دارن یعنی شوهرش پسر همسایمون بود و از بچگی خواهرمو دوس داشته ...

دقیقاا اصن بهترین حس دنیا همینه بنظر من❤الهی همیشه عشقشون پایدار باشه😊

من عاشقترم اما شوهرم بیشتر دوستم داره  من میگم دوست داشتن مقدس تره چون همیشه مواظبته و بهت اس ...

وای دقیقا حرفتو قبول داره اصن عاشق ک باشی دیوونه ای همه کارات از سر دیوونگیه

من متاسفانه پسری ک فقط حرف بزنه ب دردم نمیخوره گاهی میگم ک دوسالم رو هدر دادی و فک کردم واقعن قصدت ا ...

حیف عمرمون ک پای کسایی گذاشتیم ک همه جوره خواستیمشون و در اخر جواب محبتا و وفاداریامون بهشون این شد😔حیف چهارسال عمری ک ریختم ب پات

چطوری؟میشه کمکم کنی؟بگو چیکار کنم؟الان قهریم اونی ک داغونه و طاقت قهر نداره منمممممم دارم دیوونه میش ...

خب عزیزم قدم اول اینه که رهاش کنی...رو خودت کار کن که بتونی رهاش کنی...یعنی بیخیالش بشی..حرص و جوش نزنی و یه حالت سبکی و ریلکسی داشته باشی.

وقتی رهاش کردی خودش کم‌کم میاد سمتت و تو فرمون رو به نفع خودت بگردون...دیگه دور میشه دور تو.

اگه نتونی خودتو تغییر بدی همیشه در عذابی.

باید سیاست همسرداری داشته باشی 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
وای دقیقا حرفتو قبول داره اصن عاشق ک باشی دیوونه ای همه کارات از سر دیوونگیه

خب واقعیته

این تو تک تک لحظه های زندگی منه

شوهرم بعضی جاها انقد رفتارش عاقلانه بوده که من اگه جاش بودم میزدم همه رو نابود میکردم و این از سر علاقه عاقلانه اش هست ❤😊

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
خب عزیزم قدم اول اینه که رهاش کنی...رو خودت کار کن که بتونی رهاش کنی...یعنی بیخیالش بشی..حرص و جوش ن ...

وای ک چقد همیشه حرص و جوش میخورم و خودمد عذاب میدم و هیچی جز سردرد و ناراحتی نداره واسم...الان قهریم بنظرت باید چیکار کنم؟پیامش دادم چون فک میکردن مقصر منم  جوابمو نداد اصلا😏