2777
2789
عنوان

دندانپزشک بی سواد و پزشک بی اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 73 پست

عزیزم باور نکن اصلا برای هیت علمی ایشون حداقل باید مثلا زاهدان قبول بشه بعد اون شخصی که هیت علمی ایشون میتونه به دانشگاهی که خودش تدریس داره و عضو هیت علمی بیارا

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشون فرمودن. البته همشو نگفتن . چون دیدن دیگه مردم سر روی تن براش نمیذارن. میتونید از خودشون بپرسی ...

اون بگه منم بگم ترامپ عموی من 😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
عزیزم باور نکن اصلا برای هیت علمی ایشون حداقل باید مثلا زاهدان قبول بشه بعد اون شخصی که هیت علمی ایش ...

بله ایشون الان تهران تحصیل میکنن. من باور میکنم. چند مورد واقعی دیدم. لعنت به زیاده خواهی و حرص و بی لیاقتی.

خودشون فرمودن. البته همشو نگفتن . چون دیدن دیگه مردم سر روی تن براش نمیذارن. میتونید از خودشون بپرسی ...

ببین ن تبسمی میشناسم نه شوهرشو . ولی واقعیتو ببین مگه چند نفر تو نی نی سایتن ک برن مطبشون . و اینکه این تبسم اصل اسم و فامیل خودش و شوهرشو مگه کسی میدونه؟

...

حالا هیت علمی ها یا فرزندان جانبازان یا خیلی از اینا که حتی رتبه خوب به ضرب معلم خصوصی و امکانات زیاد آوردن مگه با سواد؟ اگر میخوای جواب این سوال رو بدونی کافیه برای یک سرماخوردگی ساده یک سر به این بیمارستان های آموزشی بزنی تا ببینی حتی برای یک سرماخوردگی ساده ام هزار تا داروی بیخود میدن هیچی حالیشون نیست

دعا کنیم با این جامعه پزشکی بیسواد که هر روز تعدادشون بیشتر میشه گذر هیچکس به دکتر و بیمارستان نکشه

بله ایشون الان تهران تحصیل میکنن. من باور میکنم. چند مورد واقعی دیدم. لعنت به زیاده خواهی و حرص و بی ...

عزیزم اون بگه تو باور نکن اون حداقل باید زاهدان بیاره که بتونه انتقالی بگیره 😐

تبسم نامی بت چهارتا بچه داره دندون پزشکی میخونه الان اعتراف کرده که تقلب کرده و با سهمیه یه نفر دیگ ...

همون ك تاپيكش پربازديده؟؟😐

خاك برسرش اعتراف كردنش چي بود باز😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم باور نکن اصلا برای هیت علمی ایشون حداقل باید مثلا زاهدان قبول بشه بعد اون شخصی که هیت علمی ایش ...

من کسیو میشنایم دامپزشکی میخوند و چون پدرش از پزشکای شناخته شدست هیئت علمیه ،از دانپزشکی داره پزشکی میخونه

خودم با چشای خودم دارم میبینم