2777
2789
عنوان

به به تولد یکسالگیم مبارک باشه😍😍

2066 بازدید | 91 پست

سلام بچه ها خیلی خوشحالم یکساله که کنارتونم یکساله که تو شادیا و تو غم هاتون شریکم .

پا قدم نی نی سایت برای من خیلی خوب بود چون چند روز بعد عضویت فهمیدم یه فرشته کوچولو اومده تو دلم😍😍

تمام بارداریم رو اینجا بودم حتی الان که چند روز دیگه نی نیم ۳ ماهش میشه هم اینجام😘😘😘

خیلی خوشحالم چون توی این یکسال دوستایی پیدا کردم که با دنیا عوضشون نمیکنم.الان همشون رو تگ میکنم😍

@مونا_تهرانی  مرسی مونا جون بابت سایت بینظیرت😘😘😘😘

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مباركه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@mrym_rad  

و مهربون ترین اجی دنیا😍😍😍😍😍😍

کسی که تو سخت ترین شرایط کنارم بود

کسی که بخاطر زایمانم بخاطر اینکه شب تنها نباشم تا ساعت ۳ بیدار بود و کنارم بود😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

سایتش بی نظیره؟  

خود مونا جون پشماش از تعریفت ریخت

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
سایتش بی نظیره؟     خود مونا جون پشماش از تعریفت ریخت

ن خیلی سایت خوبیه😂😂😂😂😂😂