2777
2789

سلام مامانا من دخترم رفلاکس داره از دیروز خیلی بدتر شده و هیچی تو معدش نمیمونه همه رو پس میده فقط موقع هایی که خوابه شیر میدم اونو بالا نمیاره

بچه های شما هم این شکلی بودن که فقط تو بیداری بالا بیارن؟ و تو خواب بالا نیارن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم اینطوره شیرو چطوربرمیگردونه

پسر شما هم رفلاکس داره؟ 

وقتی تو بیداریه شیر میدم بهش وقتی میخام بلند کنم برا آروغ زدن همه شیر رو برمیگردونه 

برگشتن شیرش جهشی نیس ولی خب برمیگردونه و لباساشم کثیف و خیس میشه

پسر شما هم تو خواب بالا نمیاره؟

پسر شما هم رفلاکس داره؟  وقتی تو بیداریه شیر میدم بهش وقتی میخام بلند کنم برا آروغ زدن همه شیر ...

واسه منم رفلاكس داره شبو روزو باهم بر ميگردونه حتي شير خشكو تازه سه روزه شير خودمم وا زده 😭😭😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
واسه منم رفلاكس داره شبو روزو باهم بر ميگردونه حتي شير خشكو تازه سه روزه شير خودمم وا زده 😭😭😭

گیسو کمند جان بالا آوردن شیر و رفلاکس ربطی به شیر خشک یا شیر مادر نداره

بچت چند وقتشه؟

بعد اینکه از کی شروع شد رفلاکسش؟همه روزا یه شکله یا گاهی روزا بالا آوردنش کمتره؟وزن گیریش خوبه؟دارو میدی بهش؟

عزیزم یعنی حتی اگه خواب باشه هم شیر میدی اونم برمیگردونه؟

اره اكثر موقع ها😫

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بعد اینکه از کی شروع شد رفلاکسش؟همه روزا یه شکله یا گاهی روزا بالا آوردنش کمتره؟وزن گیریش خوبه؟دارو ...

دو هفته ايي هست نه بعضي روزا خيلي بيشتره 

دارو ميدم بهش وزن گيريشم اول كم كرد الان با دارو برگشته