2777
2789
عنوان

چه جوری از پوشک بگیرمش

98 بازدید | 12 پست

سلام پسرم ۲۲ ماهشه میبرمش دستشویی جیش نمیکنه فقط با شلنگ اب بازی میکنه سرپا هم میگیرمش جیش نمیکنه شما چه جوری از پوشک گرفتین اونم بچه حواس پرتو 

بگو به درک اگه دیدی دارن گوشتتو میخورن بازم بگو به درکککک✌

من دوسال و ۷ ماهگیش گرفتم . عااالی بود . هیچ جای خونه نجس نشد . کاملا آمادگی داشت و ظرف ۴، ۵ روز کامل یاد گرفت .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من دوسال و ۷ ماهگیش گرفتم . عااالی بود . هیچ جای خونه نجس نشد . کاملا آمادگی داشت و ظرف ۴، ۵ روز کام ...

اها حالا یه امتحانی میکنم نشد میندازم واس چن ماه بعدش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الانم در اقدامم خخخ. ی کم سخته.باید همش هواشوداشته باشی .مایعات خورد.غذا خورد هر ده دقیقه ببرش دس ...

اره هوف 

که من ندارم 😑

من از همون یک سالگی شروع کردم بهش معنی دستشویی رو بفهمونم خودشم پوشک دوست نداشت روزا زیاد باز میزاشتم جیشم میکرد دعواش نمیکردم از 18ماهگی پوشک روزو کلا ازش گرفتم یک ماه بعدم پوشک شبو گرفتم الان 21ماهشه بیرونم بریم و مهمونی و هرجا دیگه پوشک نمیکنم.هم جیششو میگه هم پی پی شو.اصلا تو خکنه جیش نمیکنه منم حواسم پرت باشه میره میکوبه ب در دستشویی..

من از همون یک سالگی شروع کردم بهش معنی دستشویی رو بفهمونم خودشم پوشک دوست نداشت روزا زیاد باز میزاشت ...

افرین بهش  من الان پسرمو باز گذاشتم  هر نیم ساعت میبرمش دسشویی اما جیش نمیکنه فقط بازی با شیلنگ و اب البته روز اولشه انتظاریم نمیره ازش ک زودی یاد بگیره 

کار من سخت تره چون دوقلو هستن اول پسرمو میگیرم بعد دختر چون پسرم بام لج ک میکنه پوشکشو در میاره میندازه ی ور 

من هم این اشتباه کردم اولی را تو یه هفته با کتک گرفتم ولی هنوز هم از عذاب وجدانش خلاص نشدم

چه میشه کرد هیشکی الانه اعصاب نداره