2777
2789
عنوان

دلخوری از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 40 پست
درست میگی  الانم از کادو خریدن شوهرم ناراحت نیستم از نوع برخورد اونا ناراحتم  که حتما شوهر ...

میدونم عزیزم الان صد درصد خواهرشوهرتم فکر میکنه که تو ازاینکه همسرت کادو خریده ناراحتی به همسرت بگو ذهنیت خانوادت از من با این کارات خراب میشه

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم الان صد درصد خواهرشوهرتم فکر میکنه که تو ازاینکه همسرت کادو خریده ناراحتی به همسرت بگو ...

اره همینو بهش میگم یکم باهاش سرد شدم تا بفهمه ناراحتم تا سر فرصت باهاش حرف بزنم 

ممنونم عزیزم از راهنماییت 😘😘

درست میگی  الانم از کادو خریدن شوهرم ناراحت نیستم از نوع برخورد اونا ناراحتم  که حتما شوهر ...

به همسرت بگو این دفعه که خواستی کادو یا چیزی برای خانوادت یا بچه خواهرت بخری خوشحال میشم اگه همراهیت کنم..فقط باید با سیاست برخورد کنی عزیزم هیچ موقعه ام باشوهرت سر خانوادش بحث بی خودی نکن چون توی چشم شوهرت تو بد میشی

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اره همینو بهش میگم یکم باهاش سرد شدم تا بفهمه ناراحتم تا سر فرصت باهاش حرف بزنم  ممنونم ...

امیدوارم تونسته باشم بهت کمکی کنم❤

به همسرت بگو این دفعه که خواستی کادو یا چیزی برای خانوادت یا بچه خواهرت بخری خوشحال میشم اگه همراهیت ...

بچه خواهر شوهرم با پررویی تمام رفته کادو گرفته برای خودش هرچی که احتیاج داشته وگرنه شوهر من اهل اینجور کارا نیست که بخواد سرخود کادو برای کسی بخره 

چطوری؟

من با خانواده همسرم توی یه حیاتیم همیشه به مادرش آمار زندگیمونو میداد در صورتی که خودش به من گفته بود دوست ندارم راجع زندگیمون به کسی بگی..همیشه می دیدم که میخواست منو جایی ببره به مادرش قول میداد دفعه دیگه اونو با خودش میبره منم عصبانی میشدم اون روز و براش کوفت میکردم درسته به خودمم بد می‌گذشت ولی ارزش داشت چون شوهرم ارامشش براش حرف اوله...یا مثلا میخواستیم بریم بیرون به مامان ش میگفت فلان جاییم یا میخوایم کجابریم..منم یه مدتی تمام کارامونو برای خانوادم و مادرم تعریف میکردم اونم ناراحت میشد...گذاشتمش توی اون حال و هوایی که من با کاراش سوختم...تا اینکه صداش درو اومد من همه چیزو گفتم از کاراش از باج دادنش به خاطر اینکه یه روز منو قراره ببره بیرون...اون روز چیزی نگفت من ازاون روز به بعددیدم جلو خیلی از دخالتا رو گرفت دیگه رو خودش کار کرد و بهتر شد نمیگم کاملا خوب شده چون الانم یه وقتایی به مادرش توضیح میده ولی دیگه برام مهم نیست چون مهم اینکه تونست خودشو تغییر بده به خاطر منو زندگیمون

بچه خواهر شوهرم با پررویی تمام رفته کادو گرفته برای خودش هرچی که احتیاج داشته وگرنه شوهر من اهل اینج ...

بهش بگو عزیزم توام داری شب تا صبح زحمت میکشی قرار نیست هرچی کار میکنی خرج بچه خواهرت بشه ..بگو خودمون آینده میخوایم...اونم با این وضع زندگی ها وگرونی ها..بگو اون خودش خانواده داره نزار تکیه کنه به تو

من با خانواده همسرم توی یه حیاتیم همیشه به مادرش آمار زندگیمونو میداد در صورتی که خودش به من گفته بو ...

با این چیزا که میگی، خب تو هم اولویت شوهرت نبودی. 

توصیه به دعوا و سرجا نشوندن و مقابله به مثل نکن عزیزم

شاید این روش واسه تو جواب داده، اما واسه خیلی ها زندگیشونو خرابتر میکنه.....

اکثر مردها اینجورین که با این کارها بدتر میشن و بیشتر از زنشون فاصله میگیرن.... 

با این چیزا که میگی، خب تو هم اولویت شوهرت نبودی.  توصیه به دعوا و سرجا نشوندن و مقابله به مثل ...

مقابل به مثل نکردم جنگ ودعواهم نکردم فقط گذاشتمش توی همون شرایط تا بتونه بفهمه بتونه منو درک کنه به نظرت مردی که به خاطر زن شو زندگیش کلی تغییر میکنه اولویتش زن شو زندگیش نیست؟