2777
2789
عنوان

دلخوری از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 40 پست
شوهرم برای بچه خواهرش کادو تولد خریده سر بسته بهم گفت بعد امشب بچه خواهرشوهرم به شوهرم اشاره میکنه ک ...

یعنی میخواستن تو نفهمی😳

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هر شوهری که ما دیدیم اولویت اولش خانوادش بوده، اگه نبوده قطعاً ننش بوده! 

پس چرا شوهر من الویت زندگیمون منم😳

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
شوهرم برای بچه خواهرش کادو تولد خریده سر بسته بهم گفت بعد امشب بچه خواهرشوهرم به شوهرم اشاره میکنه ک ...

توام باید اونجا به خواهر شوهرت می گفتی عزیزم چرا بچه رو میزنی من میدونم که همسرم براش کادو خریده یه کم سیاست داشته باش😏

هنوز وابستگی به خانوادش رو رها نکرده اوایل همینطوره 

خیلی وابسته به مادرشه نمیدونم چکار کنم بارها شبا تا نصفه شب منو تنها گذاشته رفته خونه پدر و مادرش 

خیلی کار بدی کرده

شوهرت بدون تو مهمونی هم نباید بره چه برسه مسافرت بعد نگفت بدون زنم صفا نداره

ببخشیدا خیلی بیشعوره

خیلی کارش عجیبه واقعا 

یه خودی نشون بده

بهش بگو چی هستی تو زندگیش

از خواب برگشتم به تنهایی💔
اره  شوهرم گفت که فلانی اومده کادو تولد خریده من فکر کردم به حساب باباش نگو شوهرم خریده خیلی ب ...

خوب به همسرت این اطمینان و بده که من با خرید کردن برای خانوادت مشکلی ندارم تا بهت اعتماد کنه تا برات توضیح بده متاسفانه خیلی از خانومااینجور مسائل براشون پر ارزشه

توام باید اونجا به خواهر شوهرت می گفتی عزیزم چرا بچه رو میزنی من میدونم که همسرم براش کادو خریده یه ...

بچه خودش لو داد گفت چیه مامان همش میزنی بهم خواهر شوهرم گفت نه خم شدم پام خورد بهت بعد بچه میگه آها فکر کردم  کارم داری

خیلی وابسته به مادرشه نمیدونم چکار کنم بارها شبا تا نصفه شب منو تنها گذاشته رفته خونه پدر و مادرش&nb ...

باهاش صحبت کن رگ خوابشو بگیر دستت بزار بهت وابسته شه از اونا دل بکنه عزیزم

از دریا آموختم هرکس که از حدش گذشت غرقش کنم .
خیلی وابسته به مادرشه نمیدونم چکار کنم بارها شبا تا نصفه شب منو تنها گذاشته رفته خونه پدر و مادرش&nb ...

بچه ننه😏منم همسرم اینجوری بود ولی نشوندمش سر جاش😌

بچه خودش لو داد گفت چیه مامان همش میزنی بهم خواهر شوهرم گفت نه خم شدم پام خورد بهت بعد بچه میگه آها ...

عزیزم توباید به همسرت بگی که چرا ازت پنهون کرده بهش اطمینان بده که از خریدکردنش ناراحت نیستی چون فکر میکنه حسودی کردی ولی بهش بگو این پنهون کاریت ازمن پای سواستفاده کنا رو به زندگیمون باز میکنه

خوب به همسرت این اطمینان و بده که من با خرید کردن برای خانوادت مشکلی ندارم تا بهت اعتماد کنه تا برات ...

درست میگی  الانم از کادو خریدن شوهرم ناراحت نیستم از نوع برخورد اونا ناراحتم  که حتما شوهرم  با نوع رفتارش به اونا این اجازه رو داده اما رفتار  بدی پیش اونا با من نداره

[QUOTE=100354032]خیلی کار بدی کرده شوهرت بدون تو مهمونی هم نباید بره چه برسه مسافرت بعد نگفت بدون زنم صفا نداره بدون زن خیلی جاها رفته.ناراحتم شدم بهشم گفتم ولی میگه خب تو نیومدی میومدی