الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره شوهرم گفت که فلانی اومده کادو تولد خریده من فکر کردم به حساب باباش نگو شوهرم خریده خیلی ب ...
خوب به همسرت این اطمینان و بده که من با خرید کردن برای خانوادت مشکلی ندارم تا بهت اعتماد کنه تا برات توضیح بده متاسفانه خیلی از خانومااینجور مسائل براشون پر ارزشه
عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بچه خودش لو داد گفت چیه مامان همش میزنی بهم خواهر شوهرم گفت نه خم شدم پام خورد بهت بعد بچه میگه آها ...
عزیزم توباید به همسرت بگی که چرا ازت پنهون کرده بهش اطمینان بده که از خریدکردنش ناراحت نیستی چون فکر میکنه حسودی کردی ولی بهش بگو این پنهون کاریت ازمن پای سواستفاده کنا رو به زندگیمون باز میکنه
عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خوب به همسرت این اطمینان و بده که من با خرید کردن برای خانوادت مشکلی ندارم تا بهت اعتماد کنه تا برات ...
درست میگی الانم از کادو خریدن شوهرم ناراحت نیستم از نوع برخورد اونا ناراحتم که حتما شوهرم با نوع رفتارش به اونا این اجازه رو داده اما رفتار بدی پیش اونا با من نداره
[QUOTE=100354032]خیلی کار بدی کرده شوهرت بدون تو مهمونی هم نباید بره چه برسه مسافرت بعد نگفت بدون زنم صفا نداره بدون زن خیلی جاها رفته.ناراحتم شدم بهشم گفتم ولی میگه خب تو نیومدی میومدی