2777
2789

سلامممم ...آزمایش بتا که دادین چند روزبعد تاخیر در پریودیتون بود؟؟؟ دوم اینکه علائم درد در بدن از هفته اول بارداری داشتین ؟؟ لکه بینی از هفته اول داشتین وچقدر لکه بینیش طول میکشه ؟؟؟؟؟ بتاتون تو ازمایشاتون بالا بوده یا پایین که گفتن حاملگی خارج رحم بوده ..... شده اوایل تاخیر تو پریتون آز بتا بدیم 0/5 و 0/1 باشه بعد تکرار کنید بره بالااا..... با بی بی هم متوجه بارداری شدین ..... ممنون میشم جواب بدین 

مال من پایین بود همون ۲۹و اینا درد وحشتناک یهویی لکه بینی حالت تهوع و سرگیجه علائم خارج رحمی تا ۱۰روز بعد پریود همین بود بتا

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی الان ۱۰ روز از پری میگذره نشدم ... درد توناحیه لگن دارم همراه باسوزش وتیر ... واژنم تنگ شده طوری که قبلا دهانه رحم رو حس میکردم .... عزیزم من موعد پریم ۸ مرداد بود ولی از ۶ تا ۸ مرداد لکه بینی فقط داشتم

امپول پروژسترونم زدم ۶ روزه تویه ۴روز تاخیری بعد دو روز بی بی گذاشتم منفی بود ... سونوهم هر دوش رو انجام دادم تویه ۴ روز تاخیری  چیزی از ساک حاملگی و مایع خلفی دیده نشد اکی بود همه چیز کیستم نداشتم ... ضخامت اندومتر هم ۷ بود