2777
2789
عنوان

تجربه تون از کافه های تهران

390 بازدید | 11 پست

سلام عزیزای قشنگم  

تجربه تون از کافه هایی که رفتین و یادتون مونده رو بگین هر تجربه ای که می خواد باشه محیط خاصی داشته، کیفیت قهوه هاش بالا بوده، قیمتاش بیخودی زیاد بوده و کلا هرچی...

فقط کافه رو تا جایی که می تونین کامل معرفی کنید خوشگلا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافه یخی هم جالبه😐😐دلفاریوم نیز میدونم ربط نداشت😟😒😐😐

سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗

من عاشق کافه گرامافونم خیلی وقتا میرم تنها میشینم کتاب میخونم اونجا  

جو‌خیلی نوستالژیکی داره 

کافه شهر کتاب هم خیلی خوبه فضاش 

این دوتا رو خیلی دوست دارم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

کافه سینما گرون اما جاش خوبه 

کافه ویوونا هروی هم دوست دارم تو بالکن بزرگی هست و خوشمزه هست همه چیش 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
کافه گرامافون کجای تهرانه خانمم؟

چهارراه ولیعصر دقیقا رو به روی تئاتر شهره عزیزم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
آدرساشون برای کجای تهرانه عزیزم؟

اولی نزدیک تجریش 

دومی هم تو هروی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖