2777
2789
عنوان

خانمايي ك پوست چرب دارين بيااااين

115 بازدید | 11 پست

سلام عزيزان بياين دورهم باشيم

براي مراقبت و كمتر جوش زدن چ كارهايي ميكنين؟؟

ايا مرطوب كننده هم ميزنين؟؟؟ چ زمان هايي ميزنين 

من كيو وي خريدم كسي تاحالا زده؟

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
خب من صورتمو وقتی بیدار میشم با شامپو بچه میشورم. مرطوب کننده میزنم نه نرم کننده نرم کننده چربه

ببخشید همه اونایی که پوست چرب دارن باید برن دکتر؟ البنه من با چیزی صورتم رو نمیشور فقط با آب ولی یه مقدار جوشای صورتم زیاد شده 

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من صورتمو وقتی بیدار میشم با شامپو بچه میشورم. مرطوب کننده میزنم نه نرم کننده نرم کننده چربه

مرطوب كننده چ ماركي؟

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫

من تونر الارو گرفتم

خيلي راضيم، واقعا چربي پوستم از بين رفته

حس ميكنم الان نياز به يه ابرسان دارم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ببخشید همه اونایی که پوست چرب دارن باید برن دکتر؟ البنه من با چیزی صورتم رو نمیشور فقط با آب ولی یه ...

خب نه

اما اگر مشکل داشته باشی و حساس باشی میل خودته که بری 

من جوش خاصی صورتم نمیزنه.بجز زمانیکه عادت ماهانم بهم بریزه.که اونم یدونس از بین میره

خب نه اما اگر مشکل داشته باشی و حساس باشی میل خودته که بری  من جوش خاصی صورتم نمیزنه.بجز زمان ...

نه من صورتم تقریبا زیاده جوشاش.و از بچگی فکر کنم پوستم چرب بوده البته کلسترول زیاد هم دارم و یه روز بعد حموم پوستم چرب میشه البته نه خیلی زیاد.

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖