2777
2789
عنوان

كيا حوصلشون سر رفته؟

119 بازدید | 22 پست

من كه شوهرم از ساعت ٤تا حالا ول كرده رفته باشگاه واسه خودش ،من خونه تنها ،نه دوستي ،نه اشنايي كه برم پيششون،الانم مياد رفته واسه خودش پيش دوستاش و چرخيده مياد خونه ميگه چته ،انتظار داره منم الان حالم مثل خودش باشه😏

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوووف منم ک اقا رفته تهران دو سه روزی نیس😓😓😓دیشب خوب نخابیدم چشام درد میکنه از اینور اعصابم خرابه 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

منم دقیقا نامزدم نمیدونم کدوم ... ...

شب وقتی ک من خوابم پیام میده میگه .. عزیزم من خاک گرفتم سرم ( اصطلاح من وقتی ک رفته خوش گذرونی ) ب یادتم و دوست دارم .. شبت بخیر ..

شنبه هم میاد دنبالم 😒تهشم میگه چرا ناراحتی ؟؟؟

کسی نیست بهش بگه آخع شلغم نمیزنم لهت کنم شانس آوردی .‌ 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

من که امروز مرض وسواس گرفتم از صبح دارم میشورم میسابم دو دفعه کف آشپزخونه رو تی کشیدم؛ الان نشستم برا خودم تنها شوهرمم فکر کنم ده یازده بیاد امشب

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

اینجا کسی مشهدی نیس😭😭😭بریم بیرون

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....