2777
2789
عنوان

وای خیلی بد تصادف کرد که!🤦🏼‍♀️

362 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من خواستم این موضوع رو با شما در میون بگذارم چون میدونم خیلیاتون اطلاعاتی راجع به این محصولات ندارین 

من خیلی از محصولات فوراور رو مصرف کردم که برای سلامتی و درمانی هستن

برای انواع سرطان،هورمونها،میگرن،مشکلات قلبی کلیوی و مشکلات پوستی مثل جوش و اگزما و هرچی فکرشو بکنین

واقعا توی کمتر از ۱ ماه نتایجشونو میبینین 

این محصولات تو ایران نیستند و از دبی وارد میکنن

فقط حواستون باشه از این آنلاین شاپا نگیرین چون تعداد بالا وارد میکنن و اینکه از تولیدشون خیلی ممکنه  گذشته باشه!

گرونن قبول دارم اما واقعا سلامتی و حال خوب ارزشش بیشتره!

خیلی از ماها کلی دکتر حاضریم بریم و قرص های پر از عوارض حاضریم بخوریم !!

اما واقعا اگه شده حداقل یکبار استفاده کنین

من اینو خواستم بگم چون من پدربزرگم دیالیزی هست و کلا همش بی انرژی بودو الان راحت میتونه بره خرید و خیلی کارارو بکنه داداشم اگزماش که از بچگی داشت خوب شدو منم تخمدانم پر از کیست های کوچیک بود که تو یک ماه خوب شد

مامانمم دهنش همش لثش عفونت میکرد که با خمیردندونش این ۳ ماهه خوب شد پدرمم از درد کمر و پاهاش نمیتونست راه بره که اونم واقعا مشکلش حل شده

خیلی طبیعین همشون از آلوئه ورا و عسلن

من به دکترمم نشون دادم گفت اصلا ضرری ندارن فقط نباید به آلوئه ورا حساسیت داشته باشی همین!

لطفا برین راجع بهشون تحقیق کنین توی همه سایتای خارجی!

هرکی سوالی داشت یا اینکه حداقل خواست یه جای معتبر واسه خریدش بدونه به من پیام بده!🙏🏼❤️

اگه عنوان این نبود نمیومدین!!🙆🏻‍♀️ببخشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسخره

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
خجالت آوره

وقتی من این موضوع رو گذاشتم و کسی وارد نشد 

و من گفتن این موضوع رو واسه خودم اساسی میدونم که به همه بگم دیگه به اینکه شماها چی فکر میکنین نمیبینم!

اینم یادتون باشه محصول خارجی واسه من سودی نداره تبلیغش 

مثل شامپوهای گارنیر یا هرچیزی که میخرین

زشته واقعا 

این برای شما بده اتفاقا که وقتی موضوع بدی باشه سریع میرین واسه خوندنش نه من

وقتی به این راحتی دروغ میگی بقیه حرفاتم احتمالا دروغن

عزیزم من کاریو تو زندگیم انجام میدم که فکر میکنم درسته اونم کمکه حالا هرکی هر چی فک میکنه واسه من مهم نیست 

متاسفم واسه آدمی که تا حرفی از دعوا و مرگ و میر و بیماری میشنوه وارد موضوع میشه!

آدما اینجوری همو دوس دارن!

آخه چطوری فکر میکنید با دروغ میشه مشتری جذب کرد؟ اولین راه واسه جذب مشتری صداقته

با محصولی که خارجیه من پولی تو جیبم نمیره و چیزیه که دوست داشتم به همه پیشنهادش بدم

و اینکه شما آدما دنبال جنگ و دعوا و مرگ و میرین که همیشه میرین تو این موضوعات!

با محصولی که خارجیه من پولی تو جیبم نمیره و چیزیه که دوست داشتم به همه پیشنهادش بدم و اینکه شما آدم ...

نه من به همه موضوعات آخر سر میزنم هر وقت وارد سایت بشم...

شما روش درست تبلیغ کردن رو یاد بگیر

من تمام بیمه گذارام بخاطر صداقتم میان سراغم

شاید اولش فکر کنی نمیشه ولی بعد که بهت اعتماد کنن میفهمی چی میگم میفهمی فقط صداقت لازمه نه چیز دیگه

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
نه من به همه موضوعات آخر سر میزنم هر وقت وارد سایت بشم... شما روش درست تبلیغ کردن رو یاد بگیر من ت ...

عزیزم من فروشنده نیستم 

من میخوام تجربه شخصیمو از چیزی که میتونه زندگی خیلیارو تغییر بده و نمیدونن بگم که بتونم کمکشون کرده باشن

من این موضوع رو گذاشتم کسی حتی واردم نشد 

منم وقتی میبینم تاپیکی که راجع به مرگه زیرش ۱۰۰ تا پاسخ هست 

گفتم حداقل اینجوری کمک کنم

دیگه خودتون میدونین!

عزیزم من فروشنده نیستم  من میخوام تجربه شخصیمو از چیزی که میتونه زندگی خیلیارو تغییر بده و نمی ...

گلم سری بعد با عنوان «یه تجربه» تاپیک بزن 

اونایی که دوست داشته باشن میان

کسی هم تند برخورد نمی کنه

منم اگه تند برخورد کردم معذرت میخوام

خط قرمزم دروغه

مشاور بیمه هستم (اصفهان)
گلم سری بعد با عنوان «یه تجربه» تاپیک بزن  اونایی که دوست داشته باشن میان کسی هم تند برخورد ن ...

زدم و هیچکس وارد نشد 

واسه من مهم بود که بگم!

منم عذرخواهی میکنم!

من زمانی خوشحالم که بتونم هر چیز خوب رو به آدمای دیگم پیشنهاد بدم !🙏🏼