2777
2789
عنوان

با وجود ضعیف بودن تخمدان ونداشتن فولیکول غالب امکان بارداری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 39 پست
نه همونه

یعنی ما ک ضعیفی تخمدان داریم اسمش پلی کیستیکه؟

والا من دکترم گفت خیلی ضعیفی تازه ی قرص داده ک از ۳پریودی بخورم گفتش ک اون قرص تخمدانتو فعال میکنه هنو پری نشدم ک بخورم خودمم احتمال میدم از قرصه 

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
شرایطم اصلا خوب نیست وآمادگیشو ندارم واقعا وگرنه ک بچه نعمته خداست ولی اصلا امکانش نیست 

با این وضعیتی که شما میگی اگر اقدام نکنی باید کلی دوا درمون کنی تا بچه دار بشی

منم خودم خیلی امادگیشو ندارم ولی باید بیارم چون بعدا معلوم نیست چی بشه

خدایا سلامتی کوچولوهامو فقط از خودت میخوام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس من نامنظم شده بود پریودام رفتم  گف تخمدانت ضعیف شده

بله ما پ میشیم ولی ممکنه چند ماه سر وقت باشه دو سه ماه نامنظم 

ولی تنبلی تخمدان بیشترشون اصلا پ نمیشن یا خیلی کم اونم مثلا یکی دو روزه...

تفاوتهای ریزی دارن اینا 

من خودم فکر میکردم جز تنبلی حساب میام 

بعد دکترم گفت نه اصلا داروهای شما امپولاتون با اونا متفاوته ...

خدا هممون رو شفا بده .. 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
با این وضعیتی که شما میگی اگر اقدام نکنی باید کلی دوا درمون کنی تا بچه دار بشی منم خودم خیلی امادگی ...

یعنی ضعیف بودن تخمدان انقد حاده؟چرا باید زود اقدام کنم امکانش هست کلا بچه دار نشم؟اگه دیر اقدام کنم

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
یعنی ضعیف بودن تخمدان انقد حاده؟چرا باید زود اقدام کنم امکانش هست کلا بچه دار نشم؟اگه دیر اقدام کنم

اره امکانش هست،چون تنبلی تخمدان خییییلللللی بده،من هشتماه اقدامم ولی بخاطر تنبلی نمیشم

اره امکانش هست،چون تنبلی تخمدان خییییلللللی بده،من هشتماه اقدامم ولی بخاطر تنبلی نمیشم

تنبلی تخمدان با ضعیفی چ فرقی داره؟والا من تازه عروسی کردم فقط این ساله اول رو نمیتونم

نه عزیزم من بچه میخوام خیلی هم میخوام باشه عزیزم میخونم

دوست جونی ه خوووودم 😁😍😙

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
تنبلی تخمدان با ضعیفی چ فرقی داره؟والا من تازه عروسی کردم فقط این ساله اول رو نمیتونم

من پشیمونم چرا سال اول اقدام نکردم،نه فرقی نداره هرکی pcoباشه تنبلی هم داره