مبارک باشه گلم.دیگه بچه دارشدن سختی داره دیگه😘عزیزم واسه زردیش حتما دستگاه بیار خونه زودی خوب میشه.روزی سه وعده هم بهش عرق کاسنی بده(هربار به اندازه یه قاشق مرباخوری).شیر خشت و ترنجبین هم خیلی خوبه.واسه کولیک هم متاسفانه باید تحمل کنی منم دختر اولیم که بی تجربه هم بودم همین مشکل رو داشت.خیلی سختی کشیدم تا بزرگ شد.شبا فقط گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم.از این بانوچها که مثل گهواره ان براش بگیر بچه رو بذار توش بهتر میتونه بخوابه و آروم میگیره
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم غصه نخور همه مادرا کم و بیش این روزا رو داشتن چشم به هم بزنی این روزا میگذره پسرت بزرگ میشه و ...
چرا میگید حسرتشو میخوری؟آخه مگه زجر کشیدن حسرت خوردن داره.من هیچ وقت حاضر نیستم اون روزهای زجرآور رو دوباره تکرار کنم.استارتر جان خدا صبرت بده انشاالله قوی باش به امید روز های بهتر عزیزم
معجزس،نمیدونم چرا این دکترای گور به گور شده زودتر برا پسرم ننوشتن یه راننده اژانس به شوهرم گفت،اولش فکر کردم از این الکی هاس،بعدا متوجه شدم مثل باکتری ماست باکتری مفید روده داره و دلدرد رو کنترل میکنه،هر جا میری همراهت باشه،روزی ۵ قطره،منم دعا کن
عزیزم سعی کن آروم باشی چون بچت وقتی تو استرس داشته باشی اون بد گریه میکنه پس اون به آرامش تو احتیاج داره سعی کن روزا بیشتر اونو بیدار نگه داری که شبا راحتتر بخوابه و خودتم چیزای نفاخ نخور که اونم نفخ نکنه با روغن زیتون شکمشو ماساژ بده حتما هر بار بعد شیر خوردن آروغشو بگیر صدای جارو برقی یا سشوارو براش ضبط کن قبل خواب بزار که بخوابه وقتی زیاد گریه کرد اونو تو آغوشت بگیر و آروم باهاش حرف بزن و قدم بزن همچنان که قدم میزنی با دستت پشتشو ماساژ بده واسه زردیش حتما دکتر ببر که آزمایشات لازمو انجام بده تموم این بیخوابیا رو هر مادری داره تنها نیستی فقط اگه تونستی از نزدیکات کمک بگیر و استراحت کن
پسر دومم ماشالله چنان خودش بزرگ شد نه کولیکی نه دردی،ولی پسر اولم همه جور سونویی دادم همه جور ازمایشی ،حتی شیرمم تا دو روز نمیگرفت ،هلاک شدم با اولی،دومی رو انگار خدا بزرگ کرد الان اولی ۵ سالشه دومی ۳ سالشه