2777
2789

طبیعیه من دو بار تجربه کردم این روزا رو

باید کنار بیای با شرایط 

سخته ولی همه مامان ها ابن روزا رو تجربه کردن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا مبارکه

دوما اینا که گفتی همش عادیه.... به مروز زمان رفع میشه... دردت تموم میشه حال روحیت بهتر میشه... کولیک بچه هم عادیه برو دکتر بهش قطره میده... تا چند ماه یا کمترم خوب میشه... خداقوت... شب بیداریاشم زود تموم میشه ... 

این افسردگی بخاطر ترشح هورمونهاس ب مرور خوب میشی منم همینجوری بودم دایم بیخودی عر میزدم 🤣سعی کن دور و برت شلوغ باشه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
غصه نخور عزیزم اکثر بچه ها بدنیا میان زردی دارن،کولیک چیه؟؟؟

دل دردایی که میگیرن بچه ها و چند ساعت طول میکشه تا خوب بشن نفخ و اینا

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

عزیزم غصه نخور همه مادرا کم و بیش این روزا رو داشتن چشم به هم بزنی این روزا میگذره پسرت بزرگ میشه و به این روزات میخندی و حسرتشو میخوری

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

وای یادم خودم افتادم

اول این که قدم نورسیده مبارک

بعدم این که ناراحت نباش نی نی زود خوب میشه تا میتونی بهش شیر بده تا مدفوع کنه زردی از بدنش خارج شه

بعدم حتما به تغذیه ات برس قرصای آهن و ویتامینها رو بخور تا نی نی خوابید بخواب و اصلا هم به حرف و حدیثای خاله خانباجیا توجه نکن

منم روزای اول دقیقا اینجوری بودم شبا که پسرم نمیخوابید دیوونه میشدم دادو بیداد میکردم خودمو میزدم فک کن یکی دوبار بچه یه ماهه رو پرت کردم چون واقعا عصبی شده بودم دست تنها بودم پسرم هم کولیکی بود هم رفلاکسی

سلام عزیزم خداروشکرمبارکت باشه قدراین لحظه هاروبدون زردی بچه اتم کنترل کن مندالان سیزده روزه بیمارستانم بچه ام هفت ماهه دنیااومدسزارین شدم ازاول بیمارستانم باهمه دردام اینقدبچه اوردن زردیشون خیلی بالارفته اوردن اینجاخیلیاتعویض خون شدن همه میگن زردی معمولیه اره امابایدمواظب باشی بالانره خدای نکرده به بیست سی برسه خیلی سخته

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
دل دردایی که میگیرن بچه ها و چند ساعت طول میکشه تا خوب بشن نفخ و اینا

اووووووو چیزی نیست که خدارو شکر صحیحو سلامت بدنیا اومد بارتو زمین گذاشتی نوزادا اکثرا اینجورین الکی غصا میخوری خودتو ناراحت میکنی بچتو ببین عشق کن برای ماهم دعا کن به سلامتی زایمان کنیم عزیزدلم این روزا تکرار نمیشه بهترین روزای زندگیته الکی تلخش نکن😚

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
بچه داداش منم زردی داشت گذاشتنش تو دستگاه ها ک اجاره میکنن میارن خونه چند روز موند خوب شد اخه زردی ه ...

نه‌زردیش خداروشکر خوب شد دستگاه گرفتیم گذاشتیم خونه کلا حال روحیم خرابه بعد زایمان دلمم برای بچم میسوزه هنوز نیومده باید درد بکشه کولیک بیشتر اذیتم میکنه

😥😥😥😥یعنی یاد خودم افتادم سر پسر اولم، اینقدر گریه میکرد لب بالاش جر خورده بود خون میومد  ...

یکی دیگه هم بهم‌گفت این پدی لاکتو قطرس اونم؟

مرسی عزیزم اصن انقدر ضعیف شدم الانم که دارم تایپ میکنم چشام پر اشکه

همه همينطور خسته ميشن خودتو ناراحت نكن 

به شوهرت بگو تغذيه خوب برات فراهم كنه گوشت گوسفند كبابي بخور قوت ميگيري

بزودي خستي هاش ميگذره ايشالا 😘

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘