2777
2789
عنوان

اهالی سرعین بیاید یک دقیقه

269 بازدید | 10 پست

خانوما ما چهارشنبه میخایم سفر بریم سرعین، قبلا هم رفتم ولی الان با بچه های کوچیک میخایم بریم یکی اینکه میخام بپرسم هوا چطوره و لباس چی بیارم؟ یکی هم اینکه کجاها و بریم بگردیم خوبه؟ 

💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس گرم حتما همراهتون باشه چون دمای هوای سرعین یعنی کلا اردبیل اصلا مشخص نیس یه لحظه آفتابیه دو ساعت بعد سرد و بادی...

نزدیکیای سرعین آلوارس هست که میتونین برین ولی خب بیاین سمت اردبیل برین بیلاخلار، فندقلو، حیران، شورابیل و .....

فاصله بین اردبیل و سرعین یه ربعه

من اهل سرعین نیستم ولی ی باری که ما رفتیم دقیقا ۲۵ ام ۶ ام مرداد بود خودشون خیلییی کم لباس داشتن ولی ما با کاپشن میچرخیدیم😐😐

اونا خووشون عادت کردن.الان میگن گرمه ولی شما بری یخ میزنی😂😂

ما از تهران رفته بودیم.برا بچه ها حتما مجهز برو

خوش بگذره من تا حالا نرفتم  میگن قشنگه

ممنون عزیزم، من دوبار رفتم قبلا ولی زمانش کم بوده فقط آبگرم و اردبیل رفتم و جاهای دیدنیشو ندیدم، ولی جاده ی زیبایی داره و میگن جاهای دیدنیشم خیلی خوبه، ایشالا شما هم قسمت بشه برید ببینید

💗💗💗
من اهل سرعین نیستم ولی ی باری که ما رفتیم دقیقا ۲۵ ام ۶ ام مرداد بود خودشون خیلییی کم لباس داشتن ولی ...

آره ما هم دوبار رفتیمدقیقا مرداد ماه بود یخیدیم، حالا الان تهران آنقدر گرمه میخواستم ببینم اونجا چطوره امسالم سرده؟! 

💗💗💗
لباس گرم حتما همراهتون باشه چون دمای هوای سرعین یعنی کلا اردبیل اصلا مشخص نیس یه لحظه آفتابیه دو ساع ...

آره همون شک ب هواش دارم چون سه تا بچه کوچولو دارم نمیخام بار و بن دیل زیاد ببرم، میخام ببینم چی بردارم، آها اون شورابیل و اینا تو خود اردبیل؟ 

💗💗💗