2777
2789
عنوان

کنکورلعنتی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست
اخه امکانات چه تاثیری داره مهم اینه بخونی دختر داییمو دو ساله قشنگ نمیبینبم همش تو اتاق بود رتبش شد ...

اخه من دارم اطرافم همچین ادمایی رو میبینم دخترخاله های من همش تواتاق بودن دائم میخوندن فقط برای غذا ونمازازاتاقشون میومدن بیرون ولی تهش هردوتاشونرتبشون شد7هزار

پس چرا اینا رتبشون خوب نشد؟

عزیزم اینجوریم نیست که همشون خیلی خرج کنن.اکثرشون تیزهوشانی بودن.خب مدارس سمپاد خودشون خوبن و مسیر رو مشخص میکنن.یه آزمون مثل قلم چی و ...شرکت کنن کافیه.خواهر من تو تمام عمرش جز کلاس زبان هییییچ کلاسی نرفت .یه شهر کوچیک هم بودیم.رتبه اش 10 شد.البته سمپادی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من دارم اطرافم همچین ادمایی رو میبینم دخترخاله های من همش تواتاق بودن دائم میخوندن فقط برای غذا ...

خیلی دلایل داره.به نظر من مهم ترینش پابه ضعیف هست برای کنکور باید همه درس ها رو تسلط کااااامل داشت.وگرنه با یک.سال حبس شدن تو اتاق فایده نداره.پشتکار و تلاش خیلی مهمه .ولی واقعیت اینه هوش هم مهمه.به خصوص برای درسای ریاضی و فیزیک و ..

عزیزم اینجوریم نیست که همشون خیلی خرج کنن.اکثرشون تیزهوشانی بودن.خب مدارس سمپاد خودشون خوبن و مسیر ر ...

مشکل من همینه مدرسه ومعلمام مسیررومشخص نکردن من به عنوان یه کنکوری بلاتکلیفم نمیدونم چطوری بخونم 

خداییش ماها یاد گرفتیم فقط غر بزنیم که همه مشکلات تقصیر بقیه عوامل هست و ما هیچ کاره ایم.مسلما امکانات و پول موثره ولی همش نیست.الان واسه رزیدنتی 30 درصد سهمیه شهید هیت سی درصد مناطق محروم .فقط سی درصد سهمیه عادیا هست.ولی خیلی از دوستام همشون با همون سی درصد بهترین رشته ها تهران و شهید بهشتی آوردن.همشون رادیو و چشم

مشکل من همینه مدرسه ومعلمام مسیررومشخص نکردن من به عنوان یه کنکوری بلاتکلیفم نمیدونم چطوری بخونم&nbs ...

اول باید کتا درسیا رو قورت بدی در این حد بعد کمک درسی فقط تست کتاب های مبتکران خیلی سبز نشرالگو عالیه روزانه 2 ساعت شروع میکنی بعد هر هفته تعداد ساعات رو افزایش میدی تا زمان کنکور بشه 13 الی 14 ساعت

پسرخواهرتون لابد امکاناتو نداشتن پولشوداشتن که خودشون امکانات لازمو تهیه کنن

آخه چه امکاناتی؟ نشسته تو خونه درس خونده تنها امکاناتی که داشته چند تا کتاب تست بوده و تنها کلاسی که رفته 25 جلسه آزمون کانون شرکت کرده اونم فقط آزمون هارو شرکت کرد کلاسهاشو نرفت 

مشکل من همینه مدرسه ومعلمام مسیررومشخص نکردن من به عنوان یه کنکوری بلاتکلیفم نمیدونم چطوری بخونم&nbs ...

اینو قبول دارم.باید مسیرتو پیدا کنی وگرنه الکی هی میخونی و هیچی.ولی خب اگه بری تو موسسات آزمون بدی هم خیلی دستت میاد چیا و چه طور بخونی.فقط فک نکن رتبه خوب مال پولدارا و شهرهای بزرگه.اصلااااا این طور نیست.برو لیست قبولی ها و رتبه های قلم چی رو ببین ببین چه قددددد رتبه دو رقمی و سه رقمی از شهرهای کوچیک هست

عزیزم در مورد بی عدالتی که هست کاری از دستت برنمیاد پس با این فکرا خودتو اذیت نکن.اگه نمیتونی مشاور بگیری حداقل  برو کانال استاد علیرضا افشار ویساشو گوش کن خیلی میتونه کمکت کنه شیوه خوندن درسا و خیلی چیزای دیگه رو توضیح دادن. موفق باشین❤️