2777
2789

دیروز بچه برادر شوهرم به دنیا اومده چون پسره خانواده شوهرم دارن از جونشون مایه میزارن مثلا میخوان زیر پاش قربونی کنن و....

ولی وقای دخترم به دنیا اومد حتی سر بیمارستان دعوا راه انداختن که چرا میری اون بیمارستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم جاری منو بردن خونشون نگه داشتن 16ماهشه پسرم نه زنگ زدن نه اومدن ببیننش😐😐😐😐😐😐

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

مادرشوهرمن واسه هیچ کدوم هیچ کاری نکرده..نه عروس هاش نه تک دخترش😀نه پسراش نه نوه هاش..یعنی همه در یک سطح..بی تفاوت وبی احساس😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بخدا دارم از غصه میمیرم مثلا برا من نمیزاشتن گل بگیره شوهرم ولی واسه این گل گرون خریدن

به درررررررررررررک😁😁😁بزار برن گمشن

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪