2777
2789
عنوان

دیروز بهم برخورد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 66 پست

ولی واقعا علت سنگین بودن چهارشنبه رو نمیدونم

بچه که بودم یادمه مامان بزرگم نمیزاشت چهارشنبه ها حموم بریم میگفت خوب نیست

هنوزم دلیلشو نمیدونم:/

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی واقعا علت سنگین بودن چهارشنبه رو نمیدونم بچه که بودم یادمه مامان بزرگم نمیزاشت چهارشنبه ها حموم ...

😐به مادر بزرگ سلام منو حتما برسونید 

ماچشم کن

من یکی از دوستام سیزده خرداده ، یکی از بهترین اتفاقات زندگیمه که باهاش دوست شدم ، همیشه هم میگم ، ربطی نداره . در مورد چهارشنبه بیشتر نظرم مثبته ☺️

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

اینا همش خرافاته...من باردار نمیشدم تو یا یه سید برام دعاکرد گف همزاد داری ۲شنبه و ۴شنبه غسل انجام نده منم تا باردارم انجام نمیدم ولی بعدش میدم😁😁

روز۱۳ام اصلا نحس نیس هیچ موقه اتفاق بدی نیوفتاده و انشالله ک نیوفته اینا یه باور عامه بین مردمه...مثلا تو چین و کره و اینا عدد۴نحسه و کلا حذف ش کردن

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
از بس نمکی دلم خواست بزنم لهت کنم تولدت مبارک❤

😂😂😂😁حالا نمیدونم مسخرم کردی یا نه ولی چاکرتم

درسته ۲۰۷ روزو ۲۳ ساعت و ۹ دقیقه مونده ولی مرسیییی😍😍😍

منم چهارشنبه به دنیا اوندم😊

خیلی هم چهارشنبه هارو میدوستم😎

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥