2777
2789
عنوان

از وقتی متفورمین میخورم هرروز حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست
من‌خارجیشو میخورم  بخاطر تنبلی تخمدان. روز دوتا اسمش‌گلوکوفاژ هست هیچ‌علایم‌بدی ندارم اونو بگیر ...

ممنون لیا جون منم میخواستم بدونم اگه خارجیشو بگیرمم بازم همینطوره یا بهتره،ممنون از جوابت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون لیا جون منم میخواستم بدونم اگه خارجیشو بگیرمم بازم همینطوره یا بهتره،ممنون از جوابت

خواهش عزیزم. غیر از متفورمین‌دیگه چی‌مصرف میکنی؟

هرگز‌ از تلاش دست‌ نکش؛ زندگی‌جاریست ...
یدوفولیک

من‌سه ماهه گلوکوفاژ یدوفولیک‌استفاده میکنم تازگی‌رفتم‌دکتر برام‌لتروزول و امپول نوشته نگرانم‌استفاده کنم .چن ماه اقدامی؟

میگن خارجیشم هست شما چیزی راجع بهش نمیدونی؟اونم حال آدمو بد میکنه؟

خارجیش خیلی خیلی بهتره وعوارضش کمتر.

ولی به من خارجیشم نساخت

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
میگن خارجیشم هست شما چیزی راجع بهش نمیدونی؟اونم حال آدمو بد میکنه؟

نه عزیزم خارجیش خیلی عوارضش کمتره خیلی خوبه اونو بگیر بخور

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من‌سه ماهه گلوکوفاژ یدوفولیک‌استفاده میکنم تازگی‌رفتم‌دکتر برام‌لتروزول و امپول نوشته نگرانم‌استفاده ...

نگران نباش استرس خوب نیست عزیزم،انشالله که این سری جواب میگیری،منم پارسال ۴ ماه اقدام کردم نشد حالا مجددا بعد چن ماه دوباره میخوام اقدام کنم اگه خدا بخواد

نگران نباش استرس خوب نیست عزیزم،انشالله که این سری جواب میگیری،منم پارسال ۴ ماه اقدام کردم نشد حالا ...

انشالله هردومون نتیجه بگیریم