2777
2789
عنوان

ايا باردارم؟!

198 بازدید | 24 پست

سلام خانوما خواهشا راهنماييم كنيد من ١٥ روز كه باك شدم از روز ٧ اقدام كردم و بعد جند روز شكمم باد كرده علايم بارداري اولمو دارم سينه جبم كه حساس شده سينه راستم سوزن سوزن ميشه زير دلم ميكيره سنكيني نميتونم بردارم زياد رو صندلي نميشه بشينم ميدونم از الان نشون نميده ولي شوهزم همه جا كفته زنم حاملس فقط نميخوام ضايع بشم جون بجه اولم سقط شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش حالا که اولیو سقط کردی اینو انقدر زود به همه نمیگفتید اینجوری بعضیا روت عیب میزارن و ناراحتت میکنن.درمورد علائم من تکرر ادرارم داشتم وقتی ۵هفتم بود میل به غذامم خیلی کم شده بود 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
منم شوهرم همه جارو پر كرد اخرش چشم خوردم بچم افتاد

منم 😔چقدر شیرینی خریدیم چقدر جار زدیم😔وقتی افتاد خیلی خجالت زده شدم کاش تا ۳ماهگی هیچکس خبر دار نشه از بارداری 

منم 😔چقدر شیرینی خریدیم چقدر جار زدیم😔وقتی افتاد خیلی خجالت زده شدم کاش تا ۳ماهگی هیچکس خبر دار نش ...

ای بابا عزیزم چراخجالت؟انشالله بزودی مامان میشی وبه سلامتی بغلش میگیری

ای بابا عزیزم چراخجالت؟انشالله بزودی مامان میشی وبه سلامتی بغلش میگیری

اخه احساس سرخوردگی کردم که نتونستم بچمو نگه دارم تا همین الانم بعضیا تو فامیل هی میگن چیشد سقط شد چرا سقط شد مشکل از کی بوده و.... کلا با این کاراشون ادمو ناراحت میکنن یا خواهرشوهرم هی فیلم بچه میفرسته برام بیشتر غصه دارم میکنه.دعام کنه مهر باید اقدام کنم ایندفعه چیزیش نشه و برام بمونه خیلی تنهام 😔😔

اخه احساس سرخوردگی کردم که نتونستم بچمو نگه دارم تا همین الانم بعضیا تو فامیل هی میگن چیشد سقط شد چر ...

عزیزم ایناازنفهمیشونه مگه دست خودآدمه.انشالله ماه اول اقدام مامان میشی وسالم دنیاش میاری وتاپیک زایمانتومیزنی ومنم تگ میکنی😋😉😍😘

عزیزم ایناازنفهمیشونه مگه دست خودآدمه.انشالله ماه اول اقدام مامان میشی وسالم دنیاش میاری وتاپیک زایم ...

فداااات مرسی از دعای خوبت و انرژی مثبتی که بهم دادی 😘😘😍