2777
2789

وااااا 😂😂😂😂 مگه چی میشه خب منم از مامانم پول قرض كردم .البته برا شوهرم .هنوزم نتونستیم بدیم منم ناراحتم  . چ ربطی داره خب .هركی هر چرت و پرتی دلش میخواد میگه اینجا😒

اگه قراره من اونی باشم كه تو میخوای دیگه من ،من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مادرزن و داماد ک جزو استثناعات نبود 😐

این پول سرمایه دخترم هست مال زندگی اوناست

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
نوشته ک ربایی ک پدر فرزند بهم میدن و میگیرن حرام نیست

پدر و فرزند گلم

مادر و دختر جزوشون نیست

حداقل تا حایی که من واحدای حقوق و اصول و قواعد فقه پاس کردم😑

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم دیدم پستهاشو بی نهایت ادم چندش و مزخرفی بود ببخشید رک میگما . از این مدلها بود که ادمو از هر چی ...

من فقط خواستم بگم الکی فتوا ندن کار به بقیه چیزاش ندارم اصلا

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
پدر و فرزند گلم مادر و دختر جزوشون نیست حداقل تا حایی که من واحدای حقوق و اصول و قواعد فقه پاس ...

شما مطمئنین؟

شما مطمئنین؟

بله گلم صد درصد مطمئنم.

اینکه اون ندردی که استارتر اون تاپیک گفت ربا بوده یانه نمیتونم چیزی بگم چون بستگی داره تحت چه عنوانی قرار داد داشته باشن 

ولی این نوردی که گفتی فقط شامل پدر و فرزنده چه دختر چه پسر

هیچ ربطی به مادر نداره تو این شکی ندارم

بله گلم صد درصد مطمئنم. اینکه اون ندردی که استارتر اون تاپیک گفت ربا بوده یانه نمیتونم چیزی بگم چون ...

ممنون ک واضح توضیح دادین

اون بنده خدام هی میگفت قرارداد دارن و فلان ولی همه فقط میگفتن نزول و حرام

من عذر میخوام اگه حواسم به کلمه مادر و پدر نبود ولی کاش یکم دقت کنیم به پستامون

ممنون ک واضح توضیح دادین اون بنده خدام هی میگفت قرارداد دارن و فلان ولی همه فقط میگفتن نزول و حرام

اینجا که شورشو درمیارن

اصلا شاید یکی مسلمون نیست😑یکی اصلا اعتقاد نداره

اصلا یکی عشقش میکشه بره جهنم

اخه به من چه😐

عزیزم حکم برا پدر و فرزنده

همونجوری ک اگ پدر از مال فرزند یا برعکسش فرزند از مال پدربرداره مشکلی نیست اما اگه مادراز مال فرزند یا فرزند از مال مادر برداره مشکل داره

کلا حکمش فرق داره پدر و فرزند با مادر و فرزند