2777
2789
عنوان

مشاور بهم گفت شوهرتو ببینی خانومی بغلش هست هم برای دادگاه جرم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 47 پست
خیلی خیلی مهمه. تنها ابزاریه که قانعشون میکنه ازار نرسونن. 

نمیدونم

شاید

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد ها با این قوانین بخای نخای پرو شدن عزیزم زن متاهلی چشمش به دنبال مردی دیگه باشه حکمش سنگسار میش ...

مهم نیس

اوناقانونه

چیزیکه مهمه طرزفکر ماست

که جزفرهنگمون میشه

ونسل به نسل به بچه هامون منتقل میکنیم

قانون همیشه ضدمابوده

ولی ذهن ما نبایدضدخودمون بشه

من یکی از اشناهای نزدیکمون مرده چند سال قبل صیغه کرده بود زنش بخشیدتش ولی صیغه نامه رو نگهداشت بعد ب ...

میدونستی صیغه یک ساعته هم هست؟

دیگه کسی صیغه نامه نمیگیره

رو هوا میخونن محرم میشن😏این راضی اون راضی گوره بابای ناراضی

صیغه که حتما نباید ثبت بشه

اصن این چیزا رو ک میشنوما حالم از هرچی مرده بهم میخوره 

با اینکه مشکلی هم ندارم با شوهرم

واقعا زن بودن چقد سخته..

قربون خدا برم 

کاش اون بهشت زیر پامون لااقل الکی نباشه😶

وااااا🙁 
یه پدر مادر پیری دارم نمیدونم آیندم بعد طلاق چی میشه

همیشه ترس باعث میشه راکد بمونی ایا وضعیت زنذگیت راضی هستی؟زندگی که هیچ عشقی در اون جریان نداره چطوری میخای بچتو بزرگ کنی  روز به روز داغون تر میشی با همچبن مردی پدر مادرت اگر حامیت هستن ارزششو داره گلم به خدا ایمان داشته باشه هواتو داره خیالت راحت هیچ اتفاقی بدتر از این حسی که داری نمیشه امیدوار باش برو سرکار بچتم اگردوست داشتی بزرگش کن 

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟
مگه درغير اين صورت نميتونه😐

میتونه اما شرایطش سخته و دادگاه هر دلیلی رو قبول نمیکنه

میتونی شرایطش رو سرچ کنی تو گوگل 

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

مهم نیس اوناقانونه چیزیکه مهمه طرزفکر ماست که جزفرهنگمون میشه ونسل به نسل به بچه هامون منتقل ...

من تو تاپیک های قبلم بارها نوشتم که پسرم رو طوری تربیت میکنم که حداقل بتونم یه زن رو تو دنیا خوشبخت کنم..و بارهافریاد زدم نسل آیندمونو مثل خودمون بدبخت نکنیم

میدونستی صیغه یک ساعته هم هست؟ دیگه کسی صیغه نامه نمیگیره رو هوا میخونن محرم میشن😏این راضی اون را ...

اره ولی تو عقد نامه اومده و مرد اول ازدواج امضا میگنه و اگر بعدا صیغه کنه باطله صیغش و زنا براش محسوب میشه.

فکرکن تازه بعضی ها باصیغه اینجوری بچه دارم میشن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
آخه منه احمق هنوز دوسش دارم،باورت میشه؟

اره چون بهش وابستگی عاطفی و جنسی داری عزیزم این دوست داشتن نیست دوست داشتن بهت ارامش میده نه حس‌بد و اینو بدون بعضی اوقات با از دست دادن یه چیز خیلی چیزهای بهتر بدست میاری 

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟