مواد لازم
آش شله مشهد
برای۱۲ نفر
مواد اصلی
نمک و فلفل و دارچین
به مقدار لازم
روغن
۵ قاشق غذا خوری
پیاز
۵ عدد
خورشت قیمه آماده
۲ لیوان
لوبیا چیتی
۱/۲ لیوان
لوبیا سفید
۱/۲ لیوان
لوبیا قرمز
۱/۲ لیوان
نخود
۱/۲ لیوان
باقلا
۱/۲ لیوان
برنج
۱/۲ لیوان
بلغور گندم
۱ لیوان
گوشت گوسفندی
۵۰۰ گرم
کلمات کلیدی
آش شله مشهد
طرز تهیه
درجه سختی
زمان تهیه ۶۰
دقیقه
زمان پخت ۱۸۰
دقیقه
۱
تمام حبوبات را از شب قبل خیس دهید.
۲
گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید
۳
در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۳-۴ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.
۴
حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.
۵
در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).
تصاویر مراحل تهیه آش شله مشهد
سایر نکات
آش شله مشهد
آش شله مشهدی آشی فوق العاده خوشمزه و البته وقت گیر میباشد که اغلب در نذری ها و مراسم های خاص پخته میشود ، این آش بدون سبزی بوده و هرچه گوشت بیشتری داشته باشد خوشمزه تر است.