2777
2789
عنوان

بارداری باآز منفی

75 بازدید | 5 پست

من  ۱و۴ روز بعد تاخیر ازمایش دادم اولی 0/5دومی 0/1..بی بی هم ۶ روز تاخیری زدم منفی البته دوروز جلوترش امپول زدم ... اقدامم اصلاا نکردم چون شرایطش رو نداشتمم ونمتونم داشته باشممم ... فقط اخرین روز پریم ۸تیر بوده .. ۱۴ پاک .. ۱۹ رابطه داشتم اونم دخول بدون کاندوم ولی منی بیرون تخیله شد و واژنم و رحمم فقط با مایعی که قبل از منی میاد درتماس بوده .. ۸ مرداد فقط پریم بود که دوروز جلوترش لکه بینی داشتم تا ۸ مرداد که قطع شد و دیگه پریود نشدم ..علائم الانم درد وسوزش وتیر کشیدن درناحیه لگن که از روز ۹ مرداد یک روز بعد تاخیری شروع شده... سونوهم دادم ۴روزبعد تاخیری چیزی دیده نشد کیست هم نداشتم همه چییز اکی ... ولی الان بازدن ۳تا امپول ودادن دوتاازمایش منفی و بی بی منفی .. فردا میشه ۹ روز پریود نشدم ..

باردار نیستی مشکل دیگه ایی 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایستاده زیر دلم سفته .. ولی دراز میکشم سفت نیست فقط طرف چپم زیر دلم دست میزنم درد داره تیر میکشه ولی علائم فقط ببخشید این رو میگم قسمت لگنم  کلش درد میکنه انگار میسوزه .. پهلو ها وکمرمم تیر میکشه