2777
2789
عنوان

درمان قطعی یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 28 پست
چن تا انجیر بحور بعدش یه لیوان آب ولرم بخور بعدیه ساعت یبوستت خوب میشه هرچن حالمونو بهم زدی بااین سو ...

سوال‌نکردم،تجربه اس ،شما ک مشکل یبوست نداری نمیومدی داخل تاپیک 

من همراه یبوست نفخ شدید دارم هر روز خدا دارم حتی موقع ی ک دسشویی میرم و یبوست ندارم باز نفخ دارم بخد ...

دقیقا من نفخ هم دارم عرق نعنا همش میخورم با دمنوش نعنا خیلی تاثیر داره دمنوش زیره هم خیلی خوبه

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همراه یبوست نفخ شدید دارم هر روز خدا دارم حتی موقع ی ک دسشویی میرم و یبوست ندارم باز نفخ دارم بخد ...

زیره بخورید

چای نعنا

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
ازقرص و دارو‌متنفرم بخورم حالم بد شده😣

گل محمدی بخیسون بخور. یا گلاب بخور بریز تو اب ولرم بخور.خاکشیر بریز تو اب جوش خنک شد بخور. چون میدونم درد بدیه. 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

کاریش نمیشه کرد همیشه بعد غذا یکم عرق نعنادوآتیشه بخور.درضمن غذاتو خیلی آروم بخوروخوب بجو

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

میخام برم پزشک گوارش و داخلی اونم ک خجالت می کشم واقعا دارم اذیت می شم 

دخترا من کیست دارم ممکن از اون باشه؟ 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
گل محمدی بخیسون بخور. یا گلاب بخور بریز تو اب ولرم بخور.خاکشیر بریز تو اب جوش خنک شد بخور. چون میدون ...

خیییلیییی مرسی عزیزم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

یبوست ام الامراضه 

حتما درمانش کنید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...