2777
2789

سلام ... من ۸تیرپریود شدم ۱۴ تیر پاک شدم ۱۹ تیرم یک رابطه جنسی بادخول که منی بیرون تخلیه شد و رحم وواژنم فقط با مایعی که قبل از منی میاد تماس داشت .. ۸ مرداد موعد پریودیم بود.. از ۶ مرداد تا ۸ مرداد لکه بینی داشتم ... از دادم دوبار یکی ۹ مرداد یکیم ۱۲ مرداد ب فاصله یک و۴ روز تاخیری که جوابش 0/5و دومی 0/1بود ... سونوهم ۴ روز بعد تاخیری رفتم همه چیز نرمال .. ضخامت آندومترمم ۷ بود ... که ۳ تاامپول پروژسترون دکتر بهم تزریق کردتویه  ۴روز تاخیری  ... میخواستنم از خانومایی که حاملگی خارج رحمم داشتن بپرسمم علائمشون چی بوده وآز دادن بتاشون چند بوده و هفته اول تا چهارم متوجه شدن و تواین سه هفته چه علائمی داشتن  توروخدا هرکی تجربه کرده بیاد بگه من شب روز واسم نمونده ... واینکه اصلاا باردار شدن رو ندارم  ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا در حاملگی خارج رحمی بالا میره و ازمایش بارداری مثبت میشه ...برای شما بتا منفی و بارداری منتفی اس ...

تو همین نی نی سایت خوندم ... بعضی ها گفتن با  از منفی بوده چند بار اونم با تاخیر پریودی ۱۷ بعد یک ماه یا دوماه یا ۳۰ روزتاخیری  ازشون مثبت سده 

..... اخه  یکجا  هم خوندم میگن اگه بتات کم بره بالا اونم خارج رحمه

والله نیدونم ولی بتای شما که در حده صفره در ضمن. بی بی بزنی آز خون بدی معلوم میشه که بارداری یا نه حتی خارج رحمم باردار باشی مثبت نشون میده نگران نباش عزیزم هورمونات به هم ریخته عزیزم 

والله نیدونم ولی بتای شما که در حده صفره در ضمن. بی بی بزنی آز خون بدی معلوم میشه که بارداری یا نه ح ...

عزیزم از دادم یک و۴ روز بعد تاخیر پریودی  ووو ۶ روز بعد تاخیرم بی بی زدم منی .. روز چهارمم بهم امپول زد دکترر ... خیلی ترس دارم که باردار باشم چون اصلا موقعیتش رو ندارمم