2777
2789
عنوان

غیرت یا تعصب بی جا مسئله این است

617 بازدید | 30 پست

سلام من خیلی وقته با سایت آشنام ولی همین الان عضو شدم خداییش تیکه نندازین ، نظرتون درمورد مرد غیرتی و حساس رو ناموس چیه؟ آیا صرفا از رو دوس داشتنه یا تعصب بی جا میشه گفت بهش؟ میشه به مردی که خیلی به این مسائل اهمیت میده اعتماد کرد ؟

مترجم و مدرس زبان انگلیسی فرانسه و ترکی استانبولی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تا چ حد باشه

بعضیا کلا آزار دادن و محدود کردن زنو غیرت میدونن..اینکه مثلا نذارن تا سرکوچه بره که کسی نگاش نکنه😐🎈

تا حد متعادلش من دوست دارم بیشتر نه

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

تعصب بی جا

این مردها فکر میکنن زن عقلش نمیرسه بدونه چی ب صلاحشه مثلا نمیفهمه پوششش چ جوری باشه خوبه

واسه همین حس اقابالاسر بازیشون گل میکنه و میخوان مدام ارد بدن

شخصا از چنین مردهایی متنفرم

مثلا میگه آرایش میکنی همه نگات میکنن یا لباساتو رعایت کن ولی خوب گیر نمیده که همین الان این کارو بکن بعضا اخم میکنه یا من با شوخی جوابشو میدم ولی نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه که حساسه

مترجم و مدرس زبان انگلیسی فرانسه و ترکی استانبولی 

من اینجور مردارو مرد حساب نمیکنم اینا زن ستیزن مرد باید امنیت و آرامش بده به طرف مقابلش نه اینکه به بهانه ی دوس داشتن طرف و اسیر کنه حتی طرف اجازه نداشته باشه تا سر کوچه هم تنهایی بره 

یا مثلا بگه نباید فلان چیزو بپوشی چون من دوس ندارم این برده داریه غیرت نیس غیرت یه چیز دیگه اس 

مرد کسیه که با همسرش مثل دوست باشه و مانع پیشرفت و استقلالش نباشه و خیلی چیزای دیگه 

همسر من رو پوشش من حساسه و منم زیاد مشکل ندارم.. یه چیز دو طرفه‌ست، ما خانوما به حساسیت خودمون میگیم حسادت و به خودمون حق میدیم، به حساسیت آقایون میگیم تعصب بیجا و بهشون حق نمیدیم.. خب وقتی علاقه باشه ناخواسته یه تعصبی به وجود میاد دیگه

🖤