2777
2789
عنوان

دوستان گل با تجربه ، اقدامات مهم قبل بارداری چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 42 پست
اسپرم چرا؟  آزمایش هورمونی دو باری دادم تو چند ماهه گذشته، جوش زیاد میزدم واسه اون ... ولی مشک ...

برا این ک بدونید مشکلی هست یا نه 

من چون خودم اینارو دادم گفتم هرجور خودت راحتی

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حهملگی مگه به کبد هم ربط داره

به کبد مرد مربوط میشه و روی جنسیت تاثیر داره

مرد اگه مشکل کبدی مثل کبد چرب و... داشته باشه احتمال دخترزایی افزایش پیدا میکنه

عرق کاسنی برای کبد خیلی مفیده پاکسازی میکنه

💙 آریای من 💙

من رفتم دندونپزشکی

اینقد حامله نشدم که دوباره دندونام خراب شدن😔😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
محصولات تراریخته مصرف نشه خوراکی های مقوی و گرمیجات عسل سیاه دانه رازیانه خشکبار  چیز های ...

سیاه دانه رو زیاد شنیدم چه اثری داره؟

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

محصولات تراریخته مصرف نشه خوراکی های مقوی و گرمیجات عسل سیاه دانه رازیانه خشکبار  چیز های ...

وهقعا تاثیر داره چیزهای مقوی؟

اخه به نظر من بنیه و زور هر ادم بسته به ژن خودشه و بدنش و ربطی به خوراکش نداره

چجوری رو روحیه ام کار کنم؟

همین که حال روحیت خوب باشه کافیه...

از الان بدونی قراره چه مسولیتی بعهده بگیری...و اینکه تو حاملگی قراره چه اتفاقایی برات بیفته...تغییر بدن...ترک شکم و ..سنگینی و..

که تو حاملگی بااینچیزا مواجه شدی پشیمون نشی و سختت نشه

همین که حال روحیت خوب باشه کافیه... از الان بدونی قراره چه مسولیتی بعهده بگیری...و اینکه تو حاملگی ...

بله قطعا روزای سختی در پیشه 

ولی شیرینه 😊

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

وهقعا تاثیر داره چیزهای مقوی؟ اخه به نظر من بنیه و زور هر ادم بسته به ژن خودشه و بدنش و ربطی به خور ...

نطفه ای که بسته بشه زمانی که بدن مادر کمبودی نداره و چیز های مقوی مصرف کرده بهتر و قوی تره یا نطفه ای که با سوسیس و کالباس و نوشابه و ... امثال اینا بسته بشه؟ صددرصد بی تاثیر نیست

💙 آریای من 💙