بعد یه خارج رحم و یه سقط میخواستم آی وی اف کنم، با یه معجزه باردار شدم، از اول درد زیر دل داشتم، واژنم تیر میکشید، یه ماه استراحت بودم، بعدش گفت شرایطت خوبه و میتونی پباده روی کنی، کار خونه زیاد نمیکنم، بازار نمیرم، پیاده روی زیاد ندارم، تو غربالگری دومم ریسک مسمومیت بارداریم بالا بود، دکتر گفت احتمالا تو هفته های بالاتر دچارش بشی، یه مدت مشکل فشار خون داشتم، ثابت نمیموند یهو بالا پایین میشد اما اکثرا پایینه، خیلی دکتر رفتم آخرش گفتن حمله عصبیه و از استرس، از یه طرفم سنگ کلیه دارم و از اول آنتی بیوتیک میخورم، ماه پیش دردم زیاد شد ، رفتم آزمایش نوشت گفت خوبی، درحالی که عفونت داشتم، سفیکسیم خوردم یه هفته سر خود، بهتر بودم، قطع کردم دوباره دردم شدید شد، موقع ادرار درد داشتم ، همش احساس میکردم یه چیزی میخواد از جلو در بیاد🙈، احیاس میکردم میخ فرو میکنن تو، مخصوصا سمت چپم، دوباره رفتم بازم آز نوشت و دیدیم عفونتم زیاد شده گفت این به سفیکسیمم جواب نمیده باید سفازولین بزنی، هشت تا نوشت تو سرم میزدم😪😪، جواب کشت ادرار اومد دبدیم باکتریه، سی تا اریترومایسین داد، گفت یه هفته بعد تموم کرن قرصا آز بده، دوروز بود تموم کرده بودم که لازم دردم و سوزشم شروع شد، رفتم آز دیدم عفونتم نصف شده تازه، جوابو بردمش امروز مطب، دکتر بهم توپید که برا چی هی میای😭😭، دردت ربطی به عفونت نداره و احتمالا زایمان زودرس کنی، خیلی بهم ریختم از صبح، یه سونو برام ننوشت، دهانه رحممو یه چک نکرد، آخه بی انصاف این بچه همه زندگی منه، برا تو عادیه این چیزا، برا من که نیس، چیکار کنم حالا