2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بياين

313 بازدید | 10 پست

سلام من يه پسر دو سال و هشت ماهه دارم الان چند ماهه كه وزنش روي سيزده كيلو گير كرده اصلا غذا نمي خوره چهار قاشق مي خوره ميگه سير شدم دائم شربت و آبنبات مي خواد من نمي دم بهش ولي اطرافيان بهش ميدن قبلا شربت ويتامين كيدي فارماتون مي دادم روي اشتهاشم تاثير داشت ولي الان فارماتون پيدا نميشه خدا نگذره ازشون خودشون ميرن خارج هر چي مي خوان مي خرن ولي ما بايد پا سوز تحريما بشيم 😔

عرق یونجه نیم ساعت قبل غذا بشدت اشتها اوره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش خاکشیر و اب جوش بده چند قاشق.    خوراکی های که دوست داره بهش بده اما بعد غذا.     منم اطرافیان برای پسرم خیلی خوراکی میخرن. اما فقط بعد خوردن غذا هست که بهش میدم.   اگه خونه مامان بزرگش بره لب به غدا نمیزنه چون از سرشب تا شام که بیارن یه سره بهش خوراکی میدن. بعد که غذا نمیخوره میگن یه دکتر ببرش چرا غذا نمیخوره. درصورتی که خونه ی خودمان برعکس اول غذا حالا صبحانه. ناهارو شام.    شربت ابلیمو و عسل خیلی خوبه.    

بهش خاکشیر و اب جوش بده چند قاشق.    خوراکی های که دوست داره بهش بده اما بعد غذا.   & ...

نه اين خونه خودمونم باباش براش يه عالمه دنت مي خره باباشم شربت خوره آبميوه پاكتي ميخره براش هرچيم ميگم گوش نميده شبم دو و سه نصفه شب از كارتون خسته ميشه مي خوابه تا ظهر وعده صبحانه مي پره واي كه دارم غم باد مي گيرم دلم مي خواد سر شب بخوابه صبح زود پاشه غذا بخوره 😭

نه اين خونه خودمونم باباش براش يه عالمه دنت مي خره باباشم شربت خوره آبميوه پاكتي ميخره براش هرچيم مي ...

چقدر دیرمیخوابه. شاید به خاطر همین خوابش که کم اشتها. اخه صبحانه خیلی تاثیرداره. پسرمن درحد3، 4لقمه میخوره من شاکیم وای که اصلا نخوره.   به نظرم چند روز پشت سرهم صبح ها کم کم زود بیدارش کن.  خواب بعدظهرم تنظیم کن بخواب خواب خیلی موثر توی وزن گیری.