2777
2789
عنوان

مصرف دیکلوفناک در بارداری 😭

18463 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من دندون درد شدید شدم لعنتی عفونت کرد رفتم دکتر گفت نمیشه بکشی دکتر زنانم برام اموکسی سیلین نوشته همرا با استامنوفن ساده گفت اگ خیلی درد داری دوتا دیکلوفناک در دو ساعت مختلف استفاده کن من خیلی درد داشتم از درد هیچی نمیتونستم بخورم ضعف کردم میترسیدم قندمم بیفته پایین من احمق یکی دیگه ام استفاده کردم کسی تو بارداریش دیکلوفناک استفاده کرده .راستش ده هفته و پنج روزمه

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پدرمو دراورده دندون درد دکتر گفت برو دندان پرشکی بکش یا پرکن میترسم واسه بچم ضرر داشته باشه دارم میمیرم گوشم مغزم صورتم گلوم نمیدونم چیکارکنم😿

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا

منم تو بارداری اولم دو بار شیاف دیکلو استفاده کردم.... تو این بارداری هم مجبور شدم به خاطر سردردهای شدید استفاده کنم اما این دفعه سرخود.... که دکتر گفت اصلا دیگه استفاده نکن اگه درد داشتی استا 500 بخور.... خداروشکر واسه بچه اولم اتفاقی نیوفتاد این یکی هم که همه آزمایش و سونو خوب بوده.... سعی کن دیگه استفاده نکنی

😍ممنون میشم واسه حاجتم صلوات بفرستی دوست عزیز
منم پدرمو دراورده دندون درد دکتر گفت برو دندان پرشکی بکش یا پرکن میترسم واسه بچم ضرر داشته باشه دارم ...

اخ منم گووووش لعنتی 😭😭😭😭😭دندون گلوم پس چی کار میکنی من رفتم پیش دندون پزشک خیلی معروف ک  کارش عالی گفت اصلا این ریسک کشیدن بیخیال شو 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
منم تو بارداری اولم دو بار شیاف دیکلو استفاده کردم.... تو این بارداری هم مجبور شدم به خاطر سردردهای ...

مرسی گلم انشالله ب سلامتی فارغ بشی نمیدونی تو چه عذابیم

آموکسی سیلین رو مرتب بخور تا عفونت‌ش بخوابه و دردت کمتر بشه

اره میخورم خدا کنه خوب بشه خیر سرم گفتم من بمیرمم قرص استا ساده ام نمیخورم حالا دیکولفناک استفاده کردم😔

نترس ان شالله که بلا از خودت و نی نی دور باشه.... ولی سعی کن دیگه استفاده نکنی

مرسی مهربون انشالله

اره میخورم خدا کنه خوب بشه خیر سرم گفتم من بمیرمم قرص استا ساده ام نمیخورم حالا دیکولفناک استفاده کر ...

منم مجبوی کلی استا ساده و استا 500 خوردم و دو بار شیاف و ژلوفن هم یه بار... به خدا از درد زیاد.... من که سپردم به خدا ولی دارم رعایت میکنم سردرد نگیرم که مجبور بشم بخورم... چند بارم رفتم بیمارستان سرم و آمپول زدم از درد 

😍ممنون میشم واسه حاجتم صلوات بفرستی دوست عزیز
اخ منم گووووش لعنتی 😭😭😭😭😭دندون گلوم پس چی کار میکنی من رفتم پیش دندون پزشک خیلی معروف ک  ک ...

قرص 2رنگا هستن دیگ مجبور میشم از اونا بخورم انگار تو مغزم پیچگوشتی میکنن گوشم ک دیگ نگو،الان 3روزه کارم شده گریه ناله دکترم گفت فقط باید بری دندون پزشکی نرفتم 

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
قرص 2رنگا هستن دیگ مجبور میشم از اونا بخورم انگار تو مغزم پیچگوشتی میکنن گوشم ک دیگ نگو،الان 3روزه ک ...

انشالله به حق علی ک سالمن دیگ درد داشتیم خدا حافظشون باشه