2777
2789
اره عزیزم ۳۰ روزس 

ببین یه سایته الان تو قسمت سرچت بزن ماشین حساب تخمک گذاری یه سایتیه میاد تقریبیشو بهت میگه بعد تو از دو روز قبلش شروع کن کیت تخمک بزن هرموقع مثبت شد 24 الی 36 ساعت بعدش تخمک گذاری انجام میشه.

دوست داشتن تو لیاقت نمیخواد،،مثل نخ کردن سوزن اعصاب میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی تو گوگل سرچ کنی زمان پریودیتو میگیره بعد میگه زمان تخمک گذاری و روزی و چ زمانی پسره چ زمانی د ...

چی سرچ کنم؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

دکترم به من گفت ازاولین روزی ک پریود میشی روز دهم تا بیستمش یک شب درمیون اقدام کن بیشترین شانست ایناست حالا چ پریود منظم چ نامنظم ازاولین روزش

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

منم  هشت هفته سقط کردم الانه س ماهو شونزده روزه ازش میگذره و دو تا پریود هم شد تا الان ـ این ماه میخوام اقدام کنم ـ کیت هم خریدم ولی پریودیم منظم نیس چیکار کنم حالا

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
منم  هشت هفته سقط کردم الانه س ماهو شونزده روزه ازش میگذره و دو تا پریود هم شد تا الان ـ ...

اون روزی که پریودت تموم شد رفت حموم اومدی اقدام کن ته یه هفته اقدام کن کن

من همون روز که پریودم تموم شد اقدام کردم بعد شوهرم رفت مسافرت همون یه بار هم گرفت بچم الان به دنیا امده نه ناهشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اون روزی که پریودت تموم شد رفت حموم اومدی اقدام کن ته یه هفته اقدام کن کن من همون روز که پریودم تمو ...

بچتون چیه؟ 

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير