2777
2789
عنوان

عمل بینی

113 بازدید | 18 پست

بچها من ده روزه از عملم میگذره وقتی میرم دکتر برای تعویض چسب اون یه لحظه که چسب ندارم خودمو میبینم خیلی یجوریه اصلا جالب نیست به هر کسی میگم میگه واسه همه همینه بعد سه ماه خوب میشه،واسه شما هم اینطوری بود؟درست میشه یعنی؟خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم همینطور بودم مخصوصا ۲۰ روز اول از خودم متنفر بودم کلا بخاطر ورم فرم صورتم عوض شده بود

چقدر زمان برد ورمتون کلا بخوابه من که اصلا نمیتونم خودمو نگاه کنم😥😥

اصلا خودمو میبینم گریم می گیره🙇🙇🙇🙇

من روز سوم با صفحه خاموش گوشیم دیدم خیلی وحشتناک بود 😳 بعد روز ۷ام خوب شده بود یکم خوشم اومد بعد روز ۱۰ ام تیز شد و بعد تیز تر😳😳😳بعد یهو گرد شد😂

کناراش ورم داره واسه تو؟

درست میشه نگران نباش سعی کن زیاد نگاه نکنی بهش

چقدر زمان برد ورمتون کلا بخوابه من که اصلا نمیتونم خودمو نگاه کنم😥😥

قرص آناهیل بخور ،بالشت بلند زیر سرت بزار خوابیدنی 

بیشترین ورمت طی ۲۰ تا ۳۰ روز میره صبر داشته باش

خدایا دوست دارم💚
من روز سوم با صفحه خاموش گوشیم دیدم خیلی وحشتناک بود 😳 بعد روز ۷ام خوب شده بود یکم خوشم اومد بعد رو ...

اره کناراشم ورم داره واسه من یطرف بینیم ورمش بیشتره به دکتر گفتم میگه واسه اینکه این طرف بینیت بیشتر سوهان کشیده شده

قرص آناهیل بخور ،بالشت بلند زیر سرت بزار خوابیدنی  بیشترین ورمت طی ۲۰ تا ۳۰ روز میره صبر داشته ...

اره اتفاقا اناهیلم بهم داده دکتر،راه تنفسم خداروشکر بازه بازم شست و شو بدم یا نمیخواد

اره اتفاقا اناهیلم بهم داده دکتر،راه تنفسم خداروشکر بازه بازم شست و شو بدم یا نمیخواد

باید ۳ ماه کامل بینیتو شستسو بدی تا بخیه جذبیات عفونت نکنه

خدایا دوست دارم💚