a5 گوشیه خوبیه... بابام استفاده میکنه... هم کیفیت دوربینش... هم شارژش سریع پر میکنه ولی گوشیای ما این امکانو ندارن...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
A50 خوبه البته با این مبلغ که شما دارید نه باتریش خیلی خوبه
ولی a 5 ها ی خاصیت بدم دارن... گوشی بعد ی سال استفاده گاهی وقتا هنگ میکنه...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
صد در صد یه مدل بالاتره دیگه چون گفتی تا ۴ تومن خب a70 نمیتونی ولی a50 پولت میرسه
عزیزم ب مدل بالاتر ربطی نداره... الان a6 از a5 بالاتره ولی ی تومن a5 گرونتره... و در مقایسه با a6 خیلی خوبه