2777
2789
عنوان

کیا جفت سرراهی یا پرویا داشتند؟؟

8501 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها من توی ۱۳ هفته هستم و سونو غربالگریم نوشته جفت انتریور در حال حاضر previa.نگران کننده است؟؟؟؟؟

خدایا شکرت .بعد پنج سال انتظار خوشحالم کردی .خدایا خودت سالم نگهش دار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوروز پیش ازظهر تا شب درد داشتم

استراحت کن زیاد خیلی زیاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب پله بالا پایین نکن. استراحت کن بخودت فشار نیار کارسنگین نکن. نترس چیزی نیس. من هم جفتم قدامیه هم ...

خداروشکر .طول سرویکست چنده عزیزم

استراحت میکنم ولی دیگه پخت وپز بامنه

اون اشکال نداره. کارسنگین نکن.منم باایک شوهرم خیلی کمک میده ولی خیلی کاراروخودم باید انجام بدم سرکارم میرم.ولی بین ساعت پامیشم راه میرم یا اتاق استراحت دراز میکشم.بین کاراخونه حتما استراحت کن..پشت سرهم سرپا یا نشسته واینس.بخودت استراحت بده اروم اروم انجام بده هیچی مهمتراز جوجوت نیس عزیزم نگران نباش

بشنو ............ باورنکن
اون اشکال نداره. کارسنگین نکن.منم باایک شوهرم خیلی کمک میده ولی خیلی کاراروخودم باید انجام بدم سرکار ...

وای شاغل هم هستی .چرا مرخصی نمیگیری؟؟