royapppppp مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 68 عنوان قرص مخمر ابجو برا چاقی 20580 بازدید | 40 پست درود خانوما...میخواستم بدونم قرص مخمر ابجو برا چاقی ضرر داره؟ضمنا فقط میخوام ۳.۴کیلو اضاف کنم..اگه تجربه ای دارید لطف کنید... 1398/05/16 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 من پرسیدم گفتن بده برگشت داره معده رو هم خراب میکنه. من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
baran94 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 من خوردم صرزی نداره بین کل قرص چاقیا این ضرر نداره نتیجم.گرفتم تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
نسترن_021 عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 14040 اگه بری ترکیباتش رو نگاه کنی بیشترش ویتامین های خانواده B هست اشتها رو باز میکنه ولی خیلی چاق کننده نیست
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 فکر کن خمیر ور میاد به دست میزنی بهش دوباره پف میخوابه😂😂ماهم بعد یه مدت اینجوری میشم.سویق سنجد و عدس بخور منم میخوام امروز برم بگیرم من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
araaameeshhh عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2936 من استفاده میکردم یه مدت صورتمو تپل کرده بود فقط بعد اینکه دیگه نخوردم شدم مثل قبل..مولتی ویتامین بخور خیلی اشتها رو زیاد میکنه حداقلش اینه که ضرر نداره
baran94 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 من پرسیدم گفتن بده برگشت داره معده رو هم خراب میکنه. من دوستم خورده 5.6سال پیش برگشت نداشته مشکلیم برامعدش پیش نیومده البته بستگی داره چون قرصه گیاهیه کلا کسایکه مشکل معده دارن نباید قرص گیاهی بخورن وگرنه منی ک مشکل معده ندارم یادوستم اتفاقی برامون نیفتاد تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 من خوردم صرزی نداره بین کل قرص چاقیا این ضرر نداره نتیجم.گرفتم چند کیلو برگشت نداشت؟ خیلی لاغر بودی یا معمولی من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 من دوستم خورده 5.6سال پیش برگشت نداشته مشکلیم برامعدش پیش نیومده البته بستگی داره چون قرصه گیاهیه کل ... من مشکل معده دارم من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16951 اره ضرر داره همش پفه و اشتهایی هم که زیاد میشه اون دوره با نخوردن قرص برمیگرده و باز لاغر میشی و پوست شل و میشهشیر خشک هم چاق,میکنههر روز شیر موز درست کن دوتا قاشق شیر خشک چربم بریز توشعالیاگر بستنی هم بریزی بهترهمن دو هفته میخوردمخوشمزه بود😋همه گفتن داری چاق میشی😁 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
baran94 عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 3024 اگه بری ترکیباتش رو نگاه کنی بیشترش ویتامین های خانواده B هست اشتها رو باز میکنه ولی خیلی چاق ... من خیلی چاق شدم😂کلاگیاهی یهم میسازه ب بدنم افتاده تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
لاجوردی۲۰۱۹ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 4024 من پرسیدم گفتن بده برگشت داره معده رو هم خراب میکنه. از کجا پرسیدی ؟ من دکتر تعذیه بهم داد از داروخانه هم گرفتم دو ماه خوردم ۳ کیلو هم چاق شدم مشکل هم برام پیش نیمد پر از ویتامین ب هست
patience عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 5803 خو پس چی خوبه ،نردیم از لاغری گفتم که سویق مخصوصا سنجد و عدس.پسر خالم چهار کیلو اضاف کرده از عید تا الان من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇 تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤