2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن خمیر ور میاد به دست میزنی بهش دوباره پف میخوابه😂😂ماهم بعد یه مدت اینجوری میشم.سویق سنجد و عدس بخور منم میخوام امروز برم بگیرم 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
من پرسیدم گفتن بده برگشت داره معده رو هم خراب میکنه.

من دوستم خورده 5.6سال پیش برگشت نداشته مشکلیم برامعدش پیش نیومده البته بستگی داره چون قرصه گیاهیه کلا کسایکه مشکل معده دارن نباید قرص گیاهی بخورن وگرنه منی ک مشکل معده ندارم یادوستم اتفاقی برامون نیفتاد

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
من خوردم صرزی نداره بین کل قرص چاقیا این ضرر نداره نتیجم.گرفتم 

چند کیلو برگشت نداشت؟ خیلی لاغر بودی یا معمولی

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
من دوستم خورده 5.6سال پیش برگشت نداشته مشکلیم برامعدش پیش نیومده البته بستگی داره چون قرصه گیاهیه کل ...

من مشکل معده دارم

اره ضرر داره همش پفه و اشتهایی هم که زیاد میشه اون دوره با نخوردن قرص برمیگرده و باز لاغر میشی و پوست شل و میشه

شیر خشک هم چاق,میکنه

هر روز شیر موز درست کن دوتا قاشق شیر خشک چربم بریز توش

عالی

اگر بستنی هم بریزی بهتره

من دو هفته میخوردم

خوشمزه بود😋

همه گفتن داری چاق میشی😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اگه بری ترکیباتش رو نگاه کنی بیشترش ویتامین های خانواده B هست  اشتها رو باز میکنه ولی خیلی چاق ...

من خیلی چاق شدم😂کلاگیاهی یهم میسازه ب بدنم افتاده

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
خو پس چی خوبه ،نردیم از لاغری    

گفتم که سویق مخصوصا سنجد و عدس.پسر خالم چهار کیلو اضاف کرده از عید تا الان