2777
2789

بله تنبلی تخمدان داری

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خییییییلی زود رفتی دختر، بیخود گفته تنبلی داری ، 

رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت تنبلی داری دکتر گفت حتما پریوداتم نامنظم منم گفتم ن اتفاقا منظمه یه روز دیر یا زود نمیشه بعد دکتر تعجب کرد 

پس این ماه برم یه سونو دیگه انجام بدم

آخه دکتر احمقم نگفت کی برم  

عشقم روز یازدهم یا دوازدهم سیکلت برو اگه اونموقع فولیکول سایز ۱۶_۱۷ نداشتی بعد ماه دیگه از دکتر قرص بگیر که فولیت رو تقویت کنه، معمولا هم قرص کلومیفن میدن یا لتروزول، کلومیفن زیاد جالب نیست، اما لتروزول عالی تره، از روز سوم پریودت پنج شب میخوری راس یه ساعت مشخص، بعد روز دوازدهم سونو میدی، فولیت که رسیده بود به سایز زیر ۲۴ آمپول میزنی اچ سی جی

، و صبر می‌کنی دقییییییقا ۲۴ ساعت بعد تزریق آمپول؛  اقدام کن  و ۳۶ ساعت بعد ،

مثلاً اگه ساعت دو ظهر امپول زدی، صبر کن دو ظهر فرداش اقدام کن و دو نیمه شب

تو روز  هشتم رفتی، فولیت هنوز کامل رشد نکرده برگشته بهت گفته تنبلی داره، اصلا دکتر نبوده یارو، قابله رباط کریم بوده، 

رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت تنبلی داری دکتر گفت حتما پریوداتم نامنظم منم گفتم ن اتفاقا منظمه یه روز دی ...

برو پیش دکتر خوب، متخصص برو، بعد حتما ازش آمپول بخاه ب ای آزاد شدن تخمکت، اگه نزنی مثل من یکسال الکی دارو میخوری بعد باردار میشی، در صورتی که میدونستم آمپول بدن ندادن