خوب ماکارونی رو زیاد نذار بجوشه، فکر کنم به اندازهی زمانی که رو بسته نوشته بجوشونی خوب باشه، برای یه بسته ماکارونی ۵۰۰ گرمی حدوداً ۲۰۰ گرم گوشت بریز، یا گوشت کمتر بریز بقیهش سویا باشه، دو تا پیاز بزرگ بریز، نمک رو با چشیدن اندازه می کنی دیگه، ماکارونی باید یه کوچولو شور باشه تا خوشمزه بشه، زیاد نه هااا، به قول شوهرم خوش نمک، روغن زیاد میخواد، مثلاً شاید ۸-۷ قاشق غذاخوری، رب هم بسته به رنگ و مزهی ربت ۲ قاشق خیلی پر، من فلفل قرمز هم تو موادم میزنم. نه تو آبش زردچوبه میریزم نه روغن، اینا رو به خاطر بسپار، دفعهی بعد به میل خودت کم و زیادش کن